Cześć, właśnie nagrywałam duży materiał wideo, który zapowiadał się naprawdę dobrze. Jednak w pewnym momencie zabrakło prądu po tak długim czasie nagrywanie. Na początku myślałam, że nic się nie stało, ale po ponownym uruchomieniu komputera zauważyłam, że plik wygląda inaczej od innych. Próbowałam odtworzyć to podstawowymi programami, ale niestety bez efektu. Plik wygląda w ten sposób:
Nie różni się on z wyglądu niczym od pliku, który jest w trakcie nagrywania (niezapisany czy też nieskonwertowany) Niestety problem jest taki, że po wyłączeniu komputera nie ma już możliwości zapisania takiego pliczku, tak więc zwracam się o pomoc do Was. Czy ktoś wie w jaki sposób można odzyskać ten plik(odtworzyć). Nie jestem dobra w tłumaczeniu, ponieważ nie ogarniam tego programu od każdej strony, ale najlepiej byłoby gdyby ktoś chętny do pomocy ściągnął go, włączył nagrywanie i po chwili uruchomił ponownie komputer bez zatrzymywania nagrywania. Tak będzie najlepiej, ponieważ ja sama nie jestem w stanie wytłumaczyć na czym polega uszkodzenie tego pliku.
bardzo bardzo zależy mi na odzyskaniu tego materiału ;c