jak czytam niektore posty, to az mi sie plakac chce. ZADEN Z GLOWNYCH RIOTOW NIE PODAL INFORMACJI JAKIE KARY BEDA NARZUCONE NA LUDZI. Mozecie sobie gdybac, ale skonczy sie na zapewne tylko na zabraniu rzeczy skradzionych. Ci co ukradli wieksza sume zostana pewnie osadzeni(jesli odnajda ich dane, co moze byc nielatwe). Nie zapominajmy, ze za 20 euro nic nie zrobia ludziom.
I co z tymi rpkami :D
Lolipek poprawiłem, żebyś dzisiaj już mógł spać spokojnie - bez zmazów; znaków interpunkcyjnych już mi się nie chce, ze względu na wczesną porę.
Dziękuję, że zwróciłeś mi uwagę postaram się być teraz lepszym człowiekiem, postaram Ci się jeszcze dzisiaj nakreślić jakiś kolorowy obrazek z konikiem, to będzie autoportret - wygolony nie bój żaby.
Co do sprawy, małolaty powinny w końcu beknąć, bo się rozwydrzyły i myśla, że są bezkarne, za torrenty zabierają pc-ty, więc tu powinny być mandaty adekwatne do "ukradzionej" kwoty.
ps. jeśli jest tu gdzieś jeszcze jakiś błąd, to Im sorry - nie płakaj
Jak dla mnie taka kara jak zabranie RP i zakupionych za nie rzeczy to jednak o wiele za mało. Czemu? Bo zgodnie z artykułem ktoś te ukradzione pieniądze stracił, a to już jest bardzo gruba sprawa. To już nie jest wykorzystywanie luki która nikomu nie szkodziła, to jest zwyczajne skur******two i złodziejstwo [modzi - wybaczcie, na takie coś nie ma lżejszych słów]. Za coś takiego powinni albo dostać po łapach [płacąc np. pięć razy więcej niż ukradli], albo wręcz iść siedzieć w skrajnych przypadkach jak trójka wspaniałych z top5.
@soulflyaaa: tak, właściwie jedyne co tu jest przytaczane to słowa któregoś z devów, a póki Riot nie wyda oficjalnej informacji to możemy urządzać zgadywanki. To jest też kwestia tego, że może ich umowa z PayPalem zabrania im o czymkolwiek wspominać - gdyby do publiki wyciekło, że multum ludzi zostało okradzionych przez błąd w systemie... tylko ja widzę prawie pewną panikę i masową migrację z tego (mimo wszystko dobrego) serwisu?
Jak myslicie jak to bedzie wygladac? : ) Ile za ile