I co z tymi rpkami :D

Jak myslicie jak to bedzie wygladac? : ) Ile za ile

3600 rp za 20 Euro

chodzilo mi raczej o kary .. bo juz dawno zablokowali doladowywanie :)

Twoje pytanie było nie jasne, Polak musi oddac 8k

Nie dawno, bo kumpel wczoraj doladowal. A kary ? Pewnie tylko zabiora te skiny/rzeczy ktore ktos kupil.

Albo bany na konta, sie zobaczy ;)

I sprawy w sądzie oczywiście:)

Jak myslicie ile trzeba było tych rp se doladować zeby cos zrobili

A co boisz się? Bierz ile się da :) 20 Euro bo chyba tyle sie da, to wykroczenie, powyżej 250zł to przestępstwo ;)

Skoro 250 to przestepstwo to nawet 2/3 jest chill .

Za takie wykroczenia grozi kara grzywny, ale pewnie się skończy na banicji i zabraniu tego co się na tym "zarobiło". Riotowi pewnie nie będzie się chciało latać po sądach, lecz pewnie PayPlay nie odpuści.

Ehhhh.Już kiedyś była taka sytuacja, mam znajomych którzy wtedy na koncie sobie robili po 10k rpków i jedyne co riot zrobił, to odebrał im te skiny z czego zostawili po 1.

Emm ja nie w temacie? Możecie mi wytłumaczyć o co tu chodzi?

Był jakiś błąd PayPala i ludzie masowo kradli RP.

@up. Nie rozumiem. Każdy mógł sobie wziąć ile chce PR? @_@.

Niezupełnie. Podawali fałszywe dane, kupowali RP, a ktoś inny tracił, bo takie konta na PayPalu istniały. No, jakoś tak to szło.

Wszystko jest opisane w tym temacie: http://mmorpg.org.pl...aczki-erpeczki/

Dodatkowo tu SS ze strony bo wiele osób ma z nią problemy: http://i.imgur.com/klAntdC.png

Kiedyś był problem ale w shopie w lolu, teraz ludzie obcy tracili gotówkę z ich prywatnych kąt, więc ci którzy pokradli mogą zacząć sie bać bo na bananie pewnie się nie skończy i można poŻŻŻŻegnać się z kieszonkowym na najbliższy rok :), jak rodzice zabulą

Mam nadzieję, że tych wszystkich powyżej 20e ukarzą grzywną lub sądem. Polacy na trzech miejscach, aż wstyd.

Kiedyś był problem ale w shopie w lolu, teraz ludzie obcy tracili gotówkę z ich prywatnych kąt, więc ci którzy pokradli mogą zacząć sie bać bo na bananie pewnie się nie skończy i można porzegnać się z kieszonkowym na najbliższy rok , jak rodzice zabulą

Złodzieje żegnają się z kieszonkowym, a tobie radziłbym przywitać się ze słownikiem.