Ja się nie martwię o to czy odpali czy nie bo to jest oczywiste że odpali, tyle że nie mam zamiaru grać w 20 fps:D Będzie w ogóle jakieś demo czy coś? Mogłoby być przy tak monstrualnych wymaganiach rekomendowanych. Tutaj już na prawdę warto by było mieć opcje sprawdzenia jak chodzi i czy jest w ogóle sens kupować, bo może się okazać że będzie chodzić na 20 FPS i co wtedy? Dopiero co wydałem ponad 3k na nowy komputer, niestety sporo z tego poszło w monitor, system i takie sprawy, ale w każdym razie nie mam na razie opcji na upgrade, a tu mam jeszcze ryzykować wydanie ostatniej zaoszczędzonej kasy na grę, która nie wiem czy w ogóle mi pójdzie na jakimś przyzwoitym poziomie. Niby nie jest źle, bo GPU mam 270x i ostatnio jeszcze dokupiłem SSD, ale według jednej strony na której sprawdzałem to mój procesor jest o 40% za słaby niż zalecany na średnie ustawienia. To i tak jest na razie wróżenie z fusów, a wymagania są zwykle mocno zawyżone, ale mimo wszystko idzie się wk***ić jak się kupuje nowy komputer, a za pół roku nie jest się pewnym czy pójdzie na nim dana gra... A jak dodać do tego przyzwyczajenie do 60 FPS, na które nie mam pewnie szans to ja nie wiem co będzie:D
Choć może też przesadzam i już te lamenty dochodzące zewsząd o potwornych wymaganiach zadziałały jak reklama podprogowa:D Nie ma co się rozwodzić nad tym, jeszcze trochę i się okaże co jest grane:)