IEM Katowice! Konkurs!

Witam!

Nazywam się Adam, podczas wczorajszego pobytu w Katowicach na Intel Extreme Masters w spodku przytrafiła mi się okazja wzięcia udziału w konkursie!

Polegał on na skomentowaniu krótkiego fragmentu meczu League of Legends wraz z Nevarienem, Polskim streamerem. Był ogromny stres co z resztą widać na filmie ale jakoś dałem rade!

Osoba która zdobędzie największą ilość wyświetleń lub najwięcej oddanych głosów ma możliwość wygrania wyjazdu do kolonii na IEM lub komputer gamingowy.

Byłoby świetnie gdybyście pomogli spełnić w jakimś stopniu marzenie wyjazdu do kolonii gdzie mógłbym uscisnać dłoń najlepszym zawodnikom na świecie i pstryknąć sobie z nimi zdjęcie! Tak więc jeśli spodobał się wam mój film, proszę o oddanie głosu! :)

link do votowania, po wejsciu powinno wyskoczyc okienko w którym możecie oddać głos. Jeśli tak się nie stanie należy kliknąć DAY 1 i zjechać niżej, jestem gdzieś w połowie(między Bartoszem a Tomaszem) :)
http://www.castit.tv/?fb_ref=Default#/0329ce24-6c56-49aa-40da-8df0aef7df2e
link do youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=8fuPb8rHq9g&feature=youtu.be
jeśli oddacie głos dajcie znać!
spośród wszystkich którzy pomogą dodać cegiełke rozlosuje cd-keye do HOTSa i skórki do smite które wygrałem wczoraj w innych konkursach!
Pozdrawiam, Adam!

Zagłosowałem, powodzenia Piotr!

Oddałem, ale coś mi mówi że liczysz bardziej na komputer gamingowy a nie wyjazd do Kolonii:)

Czy to ważne na co liczy ? Chłopak chcę coś wygrać, ma na to szanse, a co dostanie to jego sprawa, boli Cię to? Masz symptom typowego Polaka? Jak by wygrał 1000 zł to byś nie oddał głosu, bo by wygrał za dużo kasy?

Ps.Przepraszam jak źle zrozumiałem,ale czytając Twoją wypowiedź doznałem właśnie takiego odczucia. Peace

Zagłosowałem, ale "Piotr" ma już 80 głosów, Ty 25, niestety w takim tempie marzenie się nie spełni, aczkolwiek powodzenia.

Czy to ważne na co liczy ? Chłopak chcę coś wygrać, ma na to szanse, a co dostanie to jego sprawa, boli Cię to? Masz symptom typowego Polaka? Jak by wygrał 1000 zł to byś nie oddał głosu, bo by wygrał za dużo kasy? Ps.Przepraszam jak źle zrozumiałem,ale czytając Twoją wypowiedź doznałem właśnie takiego odczucia. Peace

Syndrom typowego Polaka to masz Ty, pisząc takie posty:) Oddałem chłopakowi głos, a komentarz napisałem humorystycznie raczej. Niech ma co chce - nic mi do tego. Nie wiem po co wylewasz ten jad bo ktoś śmiał wyjść z szeregu...

Może dam radę, wielkie dzięki za wsparcie! :)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Syndrom typowego Polaka to masz Ty, pisząc takie posty:) Oddałem chłopakowi głos, a komentarz napisałem humorystycznie raczej. Niech ma co chce - nic mi do tego. Nie wiem po co wylewasz ten jad bo ktoś śmiał wyjść z szeregu...

No wybacz, nie stoję przed Tobą i nie rozmawiamy prosto w oczy,nie idzie odczytać po piśmie czy jest to sarkazm,ironia a może żart, tempie takich ludzi, bo rzygać mi się chce, jak widzę w jaką stronę zmierza to społeczeństwo i młode pokolenie.

Powodzenia ! Głos oddany ! ;)

Witam!

Nazywam się Adam, podczas wczorajszego pobytu w Katowicach na Intel Extreme Masters w spodku przytrafiła mi się okazja wzięcia udziału w konkursie!

Polegał on na skomentowaniu krótkiego fragmentu meczu League of Legends wraz z Nevarienem, Polskim streamerem. Był ogromny stres co z resztą widać na filmie ale jakoś dałem rade!

Osoba która zdobędzie największą ilość wyświetleń lub najwięcej oddanych głosów ma możliwość wygrania wyjazdu do kolonii na IEM lub komputer gamingowy.

Byłoby świetnie gdybyście pomogli spełnić w jakimś stopniu marzenie wyjazdu do kolonii gdzie mógłbym uscisnać dłoń najlepszym zawodnikom na świecie i pstryknąć sobie z nimi zdjęcie! Tak więc jeśli spodobał się wam mój film, proszę o oddanie głosu! :)

link do votowania, po wejsciu powinno wyskoczyc okienko w którym możecie oddać głos. Jeśli tak się nie stanie należy kliknąć DAY 1 i zjechać niżej, jestem gdzieś w połowie(między Bartoszem a Tomaszem) :)
http://www.castit.tv/?fb_ref=Default#/0329ce24-6c56-49aa-40da-8df0aef7df2e
link do youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=8fuPb8rHq9g&feature=youtu.be
jeśli oddacie głos dajcie znać!
spośród wszystkich którzy pomogą dodać cegiełke rozlosuje cd-keye do HOTSa i skórki do smite które wygrałem wczoraj w innych konkursach!
Pozdrawiam, Adam!