Ijji - z czym się to je?

Witam,

Możecie mi powiedzieć co to jest to Ijji? Po co w ogóle ich serwery z grami , i w czym są lepsze?

Teraz wychodzi duża łatka do SUN online - tyle tylko że tylko na serwerach IJJI.

What the fu**?

Próbowałem wygooglować to ,ale nic ciekawego nie znalazłem na ich temat..

pozdro

To chyba coś w stylu gPotato.

Ijji to zwykła stajnia gier. Jak Gpotato, Aeria Games, Softnyx czy Webzen. Ich serwery są w tym lepsze, że są oryginalne. Najczęściej jakaś firma wypuszcza grę, a potem inna firma jak Ijji ją "kradnie" samemu także robiąc serwer tej gry. Np:

S.U.N Webzem -> Ijji

Wolfteam Softnyx -> Aeria Games

Dużo wytwórni tak robi. A potem nie wiemy na jakim serwerze grać.

Jeżeli to Cię tak bardzo ciekawi, to tutaj masz wszystkie gry, jakie wyprodukowało. Niektóre są naprawdę dobre. :)

Nie jestem na 100% pewien,ale zdaje mi sie,ze ta firma wydaje gry w USA,iz gdy jeszcze nie bylo Suna WZ probowalem zagrac u nich,ale normalnie nie moglem odpalic bo musialem zmieniac proxy na jakies z Ameryki.

Więc,lepiej grać na serwerach normalnych czy na tych stworzonych przez IJJI?

Na których jest większy komfort gry? Mniejsze lagi ,i te pe ,i te pe...

Powiedzcie jeśli się mylę: Skoro IJJI przejęło grę, to istnieją tylko ich serwery?

Witam,

Możecie mi powiedzieć co to jest to Ijji? Po co w ogóle ich serwery z grami , i w czym są lepsze?

Teraz wychodzi duża łatka do SUN online - tyle tylko że tylko na serwerach IJJI.

What the fu**?

Próbowałem wygooglować to ,ale nic ciekawego nie znalazłem na ich temat..

pozdro