Ile będzie mnie kosztował ten tatuaż?

Na taką zaczepkę nawet nie mam ochoty odpowiadać, widać chińskie bajki zepsuły ci już głowę.

A jednak odpisales : ). A chynskich bajek nie ogladam, avatar pochodzi z okladki ksiazki japonskiego pisarza. Mam cie!

@dizzydom To jest logo zespołu a nie pierdółka ;)

Wchodzę sobie w temat a tu pomału zaczyna się opluwanie.

Jak mu się podoba to niech sobie tatuuje, w czym problem? Mi się podobają inne motywy i jak będę chciał je zrobić to będzie mi wisiała opinia dosłownie każdego. Ot co. Nie wiem po co drążyć temat. Nie rozumiem też po co ta dyskusja, skoro user chciał zapytać o cenę tatuażu a przeradza się to pomału w bójkę i offtop.

@dizzydom To jest logo zespołu a nie pierdółka

Szacun za A7x ;)

Cena już padła wcześniej, ale u mnie w okolicy by wzięli za to max do 6 stów, zależy od salonu. :)

Zadaj sobie tylko jedno pytanie czy chcesz by kiedys w zyciu twoje dzieci / rodzice zony zobaczyli "cos takiego" na tobie...bo szczerze mowiac po takim tatuazu nasuwa sie tylko jedno zdanie... :) Taki tatuaz moze przekreslic ci zycie , nie wiem ile masz lat ale zrobienie czegos takiego to bardzo wielka odpowiedzialnosc. Osobiscie nigdy w zyciu nie pozwolil bym na to by moje dzieci zobaczyly mnie z trupia czaszka na pol plecow czy tez rodzice zony a nawet moji. Cena jak juz ktos pisal max 500zl.

Zadaj sobie tylko jedno pytanie czy chcesz by kiedys w zyciu twoje dzieci / rodzice zony zobaczyli "cos takiego" na tobie...bo szczerze mowiac po takim tatuazu nasuwa sie tylko jedno zdanie... Taki tatuaz moze przekreslic ci zycie , nie wiem ile masz lat ale zrobienie czegos takiego to bardzo wielka odpowiedzialnosc. Osobiscie nigdy w zyciu nie pozwolil bym na to by moje dzieci zobaczyly mnie z trupia czaszka na pol plecow czy tez rodzice zony a nawet moji. Cena jak juz ktos pisal max 500zl.

Bo Ty jesteś za bardzo prostolinijnym człowiekiem (bez obrazy). Jeśli ktoś myśli stereotypami to jest już jego problem nie mój. (nie mam tatuaży) Jak już wyskakujesz z przyszłym potomstwem i rodziną to ja w tym temacie nie wyobrażam sobie bym żył pod jednym dachem z kimś kto wyrobił sobie o mnie zdanie na podstawie tego co mam na skórze.

@dizzydom piszesz "Na taką zaczepkę nawet nie mam ochoty odpowiadać, widać chińskie bajki zepsuły ci już głowę." jednocześnie odpowiadając na "zaczepke"(jak dla mnie to nie jest zaczepka).

@NoPainNoGain taki tatuaż fajnie wygląda na obrazku, ale to średni pomysł robić coś takiego.

Bo Ty jesteś za bardzo prostolinijnym człowiekiem (bez obrazy). Jeśli ktoś myśli stereotypami to jest już jego problem nie mój. (nie mam tatuaży) Jak już wyskakujesz z przyszłym potomstwem i rodziną to ja w tym temacie nie wyobrażam sobie bym żył pod jednym dachem z kimś kto wyrobił sobie o mnie zdanie na podstawie tego co mam na skórze.

Ale kto jest prostolinijny kolego ? nie mam 15 lat ani 18 wiedz , ze takie cos w przyszlosci nie jest niczym fajnym co sie pochwala moj drogi sa to tak zwane bledy mlodosci - rozumiem cos fajnego sobie wydziarac...ale nie trupia czaszke na cale plecy. :)

Widac jeszcze malo przezyles i masz wlasnie myslenie wieku buntownika :) Tu nie chodzi o zone ale o dzieci , ktore pozniej moga miec problemy w szkole byc wysmiewane i tym podobne rzeczy , tak wiem widocznie jestes zbyt mlody by zwracac uwage na takie sprawy jedni dostrzegaja to wczesniej - drodzy placa po latach ;) Poprostu wydziarac cos fajnego a wydziarac trupia czaszke na cale plecy to mala roznica ;)

Ale spinacie d*py.

Gość się tylko zapytał o cenę, a wy tu piszecie wywody o życiu i przyszłości.

Donek, jesteś osobą, której tatuaże się nie podobają i uważasz, ze będzie to przeszkadzać...i niech tak zostanie. Po co komuś wpychać swoje zdanie?

To nie jest w porządku.

Niekiedy tatuaże są częścią niektórych subkultur i jeśli jego żonie będzie się to podobać to nie ma w niczym problemu.

Niby czemu dzieci miałyby być wyśmiewane? Stary, to są plecy...on nie będzie latał nago po mieście, aby pokazać, co tam ma.

Ale kto jest prostolinijny kolego ? nie mam 15 lat ani 18 wiedz , ze takie cos w przyszlosci nie jest niczym fajnym co sie pochwala moj drogi sa to tak zwane bledy mlodosci - rozumiem cos fajnego sobie wydziarac...ale nie trupia czaszke na cale plecy. Widac jeszcze malo przezyles i masz wlasnie myslenie wieku buntownika Tu nie chodzi o zone ale o dzieci , ktore pozniej moga miec problemy w szkole byc wysmiewane i tym podobne rzeczy , tak wiem widocznie jestes zbyt mlody by zwracac uwage na takie sprawy jedni dostrzegaja to wczesniej - drodzy placa po latach Poprostu wydziarac cos fajnego a wydziarac trupia czaszke na cale plecy to mala roznica

Teraz będziemy się licytować kto więcej w życiu przeżył?

Chciałem ci tylko wyperswadować co dalej następuje: Kij ci do tego co ktoś będzie sobie tatuował na swojej skórze. Dotarło? Masz przypadłość mówienia komuś co ma w życiu robić. A autor tego tematu ma głęboko gdzieś zdanie jakiegoś internetowego spinacza.

Bądź sobie porządny w swoim życiu. Ja będę chodził wytatuowany. A różnica między tobą a mną jest taka, że mnie nie interesuje co inni ludzie o mnie sobie myślą a dla ciebie zdanie innych jest kierunkowskazem życiowym.

Przemyśl to sobie.

//nie wprowadzam w błąd

@Up

Osobiscie uwazam ze Januszowi nic do tego, sam mam tatuaż, tuż za nadgarstkiem i wszyscy póki co bardziej pytają się co oznacza, a nie mają ochoty mnie wyrzucać skądkolwiek.

Jeżeli chodzi o tatuaż na plecach, to nie wiem jaki cudem szef miałby mieć do niego jakiekolwiek wonty. Jeżeli tatuażu nie widać, to szef powinien mieć to kompletnie gdzieś. (Zupełnie czymś innym już jest sam fakt, że jadąc do krajów na zachód od Polski, ludzie mogą mieć kolczyki, tatuaże (np. rękawy itp.) dosłownie wszędzie i równie dobrze sprawować się w swojej pracy jak inny szarak, niewyróżniający się z tłumu...)

@Donek

Jeżeli chodzi o stosunek dzieci do innego dziecka "bo jego ojciec ma tatuaż" ... proszę Cię, nie mierz dzisiejszych czasów swoją miarą, bo ledwo co skończyłem technikum, a doskonale sobie zdaje sprawę, że dzisiejsze dzieciaki to zupełnie inna historia niż to co miałem ja 10 lat temu, co miał mój tato 30 lat temu, a co mogłeś mieć Ty u siebie donek. Bez urazy, ale system wartości w przeciągu kilkunastu lat obrócił się kompletnie i choć niekoniecznie może nam to odpowiadać, to musimy się do tego dostosować, bo co niby zrobić nam zostaje? Mam wyjśc na miasto i lać benzyną każdego kto wygląda jak Roni, albo ma tatuaż większy niż 50x50mm? Śmieszna wizja.

:rolleyes: Cena za zdrade

Cena za zdrade

Tatuaż The binding of Isaac :D

Witam. Tak jak w temacie ;) Wiem,wiem że to zależy od salonu itd itp ale chodzi mi gdzieś na oko jak myślicie.

http://fc05.deviantart.net/fs27/i/2008/120/1/8/Avenged_Sevenfold_Tattoo_by_pannett.jpg