Witam. Tak jak w temacie Wiem,wiem że to zależy od salonu itd itp ale chodzi mi gdzieś na oko jak myślicie.
http://fc05.deviantart.net/fs27/i/2008/120/1/8/Avenged_Sevenfold_Tattoo_by_pannett.jpg
Witam. Tak jak w temacie Wiem,wiem że to zależy od salonu itd itp ale chodzi mi gdzieś na oko jak myślicie.
http://fc05.deviantart.net/fs27/i/2008/120/1/8/Avenged_Sevenfold_Tattoo_by_pannett.jpg
Myślę, że coś koło 400zł
No tak od 400 do 700 zł, zależy od salonu i pamiętaj! nigdy nie pytaj w salonie ile będzie cie to kosztować! hehe
czemu nie?;p
artyści mogą zrobić psikus
4 godzinna sesja powinna wystarczyć, u mnie w mieście spokojnie za 250zł żuku by sie wyrobił
Od 500 zł w górę zależy od studia i czy ma być zrobione porządnie czy na odwal się czy czarny czy np. z jakimiś kolorami żeby wyglądał fajniej
chyba Cie pogielo ze od 500 w gore... nie ma roznicy czy robisz tatuaz kolorem czy czarny jesli chodzi o cene... nie badz smieszny i nie wypowiadaj sie jesli nie orientujesz sie w temacie
//nie wprowadzam w błąd
Nie robiąc nowego tematu, wiela może ten kosztować
Swoją drogą możecie też podać jakieś fajne wzory do tysiala, mogą być kolorowe, ale nie muszą.
Oczywiście ze cena zależny również od kolorów a różnica może być spora w zależności od wielkości i szczegółów tatuażu. .
Tatuażysta wycenił mi na 600zł więc myślę że trzeba odłożyc kaske i robimy
Czlowieka szpeca, a on jeszcze za to placi oO.No Pain, nie znam sie na tym, ale patrzac na to, co wrzuciles, to wydaje mi sie, ze takim czyms musi zajac sie juz lepszy kozak. Wiec jak bedziesz sie w to bawic, to nie oszczedzaj i idz do najlepszego salonu, do jakiego masz mozliwosc pojsc. Bo tutaj tworza pewna iluzje, a to cos innego, jak narysowanie kotwicy. Fajnie to wyglada, ale niestety nosisz to potem cale zycie i pomysl sobie, ze idziesz na rozmowe kwalifikacyjna i podajesz taka reke swojemu potencjalnemu szefowi. Nie wezmie cie za powazna osobe, szczegolnie jesli bedzie to starsza osoba. Tu masz wzory roznych iluzji optycznych:http://www.wykop.pl/ramka/1855970/tatuaze-iluzje-optyczne/
Czlowieka szpeca, a on jeszcze za to placi oO.
NoPainNoGain, nie znam sie na tym, ale patrzac na to, co wrzuciles, to wydaje mi sie, ze takim czyms musi zajac sie juz lepszy kozak. Wiec jak bedziesz sie w to bawic, to nie oszczedzaj i idz do najlepszego salonu, do jakiego masz mozliwosc pojsc. Bo tutaj tworza pewna iluzje, a to cos innego, jak narysowanie kotwicy. Fajnie to wyglada, ale niestety nosisz to potem cale zycie i pomysl sobie, ze idziesz na rozmowe kwalifikacyjna i podajesz taka reke swojemu potencjalnemu szefowi. Nie wezmie cie za powazna osobe, szczegolnie jesli bedzie to starsza osoba.
Tu masz wzory roznych iluzji optycznych:
^Dlatego zdecydowałem się nie robić tatuażu na rękach
@UP UndercoV
od kiedy to trzeba zmieniac igly przy zmianie koloru? wiesz?w d*pie byłeś i gówno widziałeś jesli naprawde sie nie znasz to sie nie wypowiadaj bo siedze w tym interesie od jakichs 8 lat i szkoda bylo by mi goscia ktory za ten tatuaz zaplacil by wiecej niz 300zł a jeszcze bardziej tatuatora który zmienia igły przy zmianie koloru :]
@UP UndercoVod kiedy to trzeba zmieniac igly przy zmianie koloru? wiesz?w d*pie byłeś i gówno widziałeś jesli naprawde sie nie znasz to sie nie wypowiadaj bo siedze w tym interesie od jakichs 8 lat i szkoda bylo by mi goscia ktory za ten tatuaz zaplacil by wiecej niz 300zł a jeszcze bardziej tatuatora który zmienia igły przy zmianie koloru :]
Dobrze mówisz. Ale wiesz jak to jest w naszym kraju wszędobylscy znawcy wszystkiego, powie Ci taki że ponad 500zl za taką pierdołkę i się chłopak nawet nie pójdzie dowiedzieć ile by go faktycznie skasowali.
Takie pytanie z ciekawości czy robienie tatuaży na prawdę boli ?
Takie pytanie z ciekawości czy robienie tatuaży na prawdę boli ?
Owszem, ale skala bólu jest zależna od miejsca, w którym owy tatuaż jest robiony.
@Kapec
Mi by było wstyd takie gówno wytatuować sobie na plecach. Rozumiem że są gusta i guściki, ale to badziewie można przypisać do słabych smoków i chińskich znaczków.
Zastanów się czy taki tatuaż nie jest wiochą skoro masz mieć go na całe życie.
Czlowieka szpeca, a on jeszcze za to placi oO.
Na taką zaczepkę nawet nie mam ochoty odpowiadać, widać chińskie bajki zepsuły ci już głowę.
Wszystko zalezy od artysty jaki wykona tatuaż, od jakości wykonania, od tego ile kolorów, rozmiar etc.
Jest tego sporo, warto się spytać w kilku salonach, przejrzeć portfolio, czyli zrobić zobie rozeznanie w 'terenie'