Ile fpsów na BF3 multi z tym PC?

AMD Athlon 2rdzenie po 3.1GHz

4GB RAM

NVIDIA GeFORCE GT 430 (1GB)

Zależy mi na 50fps w góre.. Da się?

Nie ma szans nawet na najniższych ustawieniach na komfortową rozgrywkę w multi przy tym procesorze.

Odpalisz, zobaczysz. Tylko ustaw jakość efektów na minimalne. Mnie rusza na gorszym zestawie. Dużo gorszym.

Procesor nie liczy sie pierwszorzędnie w grach z tego co czytałem :]

W multi się liczy... w single nie (a przynajmniej ma mniejsze znaczenie).

tak jak mówią chłopaki wyżej, w multi zapomnij o komfortowym graniu a tym bardziej 50 FPS, chociaż w małej rozdzielczości może działać

Co w takim razie wymieniać? tylko błagam nie wszystko ^^

Multi chodzi czasem plynie przy c2d e8500 3.16GHz 4gb ddr2 800mhz(OCZ) i grafice HD 4870. Mowa tu o minimalnych, no ale czasem jak sie przytnie to nie ma co.

Samo podkrecenie procesora o 500mhz nic nie daje bo tak samo chodzi na podkreconym jak i nie podkreconym, a ponoc moj procesor to demon do podkrecania...

Sam procesor i plyte glowna wymien by miec phenoma minimum 2-4(nie znam sie na AMD) jajowego. Przy zmianie procesora/plyty glownej mozliwa tez bedzie wymiana ram na ddr3, ale tego nie wiem.

jaką masz płytę główną można by poszukać używanego phenoma x4 pod am3 (jesli jest oczywiście am3) i jakąś grafikę, a tą grafikę i aktualny procek byś sprzedał na allegro

nie ma co sie oszukiwać bf3 na minimalnych i tak wygląda dobrze. nie chce grac tylko na rozdziałce typu 800x600 czy coś bo HUD zajmuje pół ekranu.

Jak to Pan FlashGordon napisał, podaj płytę główna, jak Phenomek X4 wejdzie to będzie dobrze.

płyte główną mam od Gigabyte'a

Dokładniej podaj bo to niezbyt nam pomaga. :P

Pobierz jakiegoś Everest'a.

jesli przez Everesta który już nie ma wsparcia ze strony producenta będzie wywalać BS to ściągnij Aida64 (nowy everest teraz tak sie nazywa) albo Speccy (totalnie darmowy elegancki programik)

AMD Athlon 2rdzenie po 3.1GHz

4GB RAM

NVIDIA GeFORCE GT 430 (1GB)