Ile i za co płacimy

Witam serdecznie :)

Chciałem zapytać jaką kwotą trzeba dysponować, żeby się dobrze i bez problemu bawić w Archeage? Nie do końca wiem jak wygląda sprawa z płaceniem za grę, słyszałem tylko, że jest to bardzo oszukany model F2P, więc byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź na pytania: ile i za co? Pozdrawiam i z góry dziękuję :)

Wystarzy, że kupisz patrona, jeśli nie masz parcia na zbieranie na niego, to gra się o wiele przyjemniej :) koszt to około 50 zeta

Na Allegro APEX jest do kupienia za 20zł. Daje Ci on ilość kredytów odpowiednią do zakupu patrona na 30 dni. Oprócz tego, możesz kupić też APEX za golda w grze - koszt, w zależności od serwera, to ok. 650g.

Na Allegro APEX jest do kupienia za 20zł. Daje Ci on ilość kredytów odpowiednią do zakupu patrona na 30 dni. Oprócz tego, możesz kupić też APEX za golda w grze - koszt, w zależności od serwera, to ok. 650g.

Aby kupić patrona potrzebujesz dwóch APEXów. Czyli w dalszym ciągu to wydatek około 50zł.

Resztę rzeczy możesz kupić za golda na AH.

O kurczę, dobrze, że mówisz, bo tego nie wiedziałem. Dzięki :)

Nom, potrzeba dwoch ;). Z tym ze jak sie wie to mozna spokojnie w grze dorobic na max lvl, nie problem ;). A do max lvl i tak ten patron jest zbedny i tak bo kazdy expi :D

Witam serdecznie :)

Chciałem zapytać jaką kwotą trzeba dysponować, żeby się dobrze i bez problemu bawić w Archeage? Nie do końca wiem jak wygląda sprawa z płaceniem za grę, słyszałem tylko, że jest to bardzo oszukany model F2P, więc byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź na pytania: ile i za co? Pozdrawiam i z góry dziękuję :)