Witam, zastanawiałem się niedawno nad przejsciem z priva na globa... ale jedna rzecz mnie trapi- na jakiej zasadzie odbywa się podtrzymywanie konta, ile kosztuje najtaniej granie na globcu? Mógłby mi ktoś powiedzieć ??
Ile kosztuje WoW?
Jak mniemam 50 zł
Tak, ale miesięczny abonament tyle kosztuje ??
Chyba tak tak dokładnie nie wiem
30 dni kosztuje około 60zł, 60 dni około 90zł. Ceny z allegro
Wiesz, jeżeli nie chcesz bawic się w allegro to kupuj pre-paida w Empiku
120 zł na dwa miechy... To dość dużo, dlatego narazie z bratem odpuszczam WoW-a
kozak- czlowiek, ktory testowal WoW'a na jakims priv i ktory nie mial wysokiego lvl. nie sluchaj go jak cos.
EDIT:
ktos wykasowal posta kozaka i treaz moj ssie ;f
By zagrać w WoWa potrzebujesz dużo nerwów, zaawansowanej ślepoty i dużo samozaparcia, a przy tym 50 zł tygodniowo.
A teraz moderatorze, którym zapewne jest Hania lub R3m4ke, ślepy fanatyku WoWa zostaw tego krzyżyka i odejdź w pokoju lub zgiń w czeluściach piekielnych wśród swych bajkowo-pikselowych przyjaciół!
//Teraz to jest na temat. Podałeś odpowiedź... Poprzednim razem dałeś mi tylko powód do usunięcia swojego posta. - R3m4ke
// Ja bym poprostu dopisal cos w poscie podajac sie za Kozaka.... np ze ma wszy na pepku - Spawn
// Chciałoby się, nie? - Kozak
ślepy fanatyku WoWa
kto tu jest slepym fanatykiem...
zgiń w czeluściach piekielnych wśród swych bajkowo-pikselowych przyjaciół
a ty skosnookich-smiesznych przyjaciol.
wiesz kozak, nic do ciebie nie mam, ale wkurza mnie twoje naskakiwanie na WoW przy kazdej okazji. kazdego, kto napisze cos pozytywnego, nazywasz fanatykiem. sam zachowujesz sie jak 12 letni fanboy L2. pomijam fakt, ze nie grales w WoW (dowod recenzja, ktora napisales), a mimo to, naskakujesz przy kazdej mozliwej sytuacji. rozumiem, ze nie lubisz WoW (pewnie dlatego, ze jest bardziej popularny od L2), ale to nie powod, zeby rzucac sie na wszytskie strony. zeby nie bylo: nie jestem fanem ani WoWa, ani L2.
a ty skosnookich-smiesznych przyjaciol.
Następny co widzi w L2 skośne oczy...
pomijam fakt, ze nie grales w WoW (dowod recenzja, ktora napisales)
A jednak boli, no nie? Miało.
Omg, Kozak mimo iż jesteś Redaktorem muszę to powiedzieć....
Nie obiektywna Pała z Ciebie....
Powody są świetnie przedstawione przez Pana Dzz.
Sam nie jestem fanem L2, ale nie naskakuje na każdego kto powie L2 jest fajne, więc zachowujesz się dziecinnie i nie obiektywnie, sam teraz wyglądasz jak ślepy fan L2...
Mhm, mhm.
http://www.xfire.com/games/lineage2/Lineage_II/
http://www.xfire.com/games/wow/World_of_Warcraft/
Minutes played per day:Lineage II: 301,726World of Warcraft: 18,691,169
"A jednak boli, no nie? Miało."
By zagrać w WoWa potrzebujesz dużo nerwów, zaawansowanej ślepoty i dużo samozaparcia
A więc w dzisiejszych czasach Ci ludzie strasznie spokojni i ślepi są, nie mówiąc o zaparciach :F
Ja nie wiem... czasem wydaje mi sie ze jestem jedyna obiektywna osoba na tym forum Ja jestem Fanem obu gier.... Niestety chcac nie chcac moj gust idzie jednak w strone WoWa. Kozak wszystko jest kwestia gustu... i dobrze.... Wyobrazasz sobie swiat gdzie wszyscy mieli by taki sam gust?? Troche chujnia nia? Era L2 wladala dlugie lata... lecz teraz przemija czy tego chcesz czy nie. I nie boj sie era WoWa tez przeminie... bo wszystko przemija.. Wiec moja rada "wyluzuj wkoncu"
Co do recki tez ja czytalem... niestety mnie nie boloalo
A temat zamykam... Autor sie dowiedzial co ile kosztuje... a teraz idzie pozadny offtop i zaraz dojdzie do bluzgow.
CLOSE
Witam, zastanawiałem się niedawno nad przejsciem z priva na globa... ale jedna rzecz mnie trapi- na jakiej zasadzie odbywa się podtrzymywanie konta, ile kosztuje najtaniej granie na globcu? Mógłby mi ktoś powiedzieć ??