Ile musicie grać, aby ocenić grę MMORPG?!

Aż tyle? 39% ankietowanych gra nawet parę dni, aby rzetelnie i miarodajnie ocenić danego MMORPG. Nawet, jeśli jes to bardzo słaby produkt, który śmiedzi tandetą i kiczem od samego początku? Coś mi się nie chce wierzyć, że do takiego np. DK Online zasiedl...

Wyświetl pełny artykuł

Pozdrowienia dla idiotów którzy zaznaczyli opcje: "wystarczy mi kilka/kilkanaście minut", "parę godzin?!". Ja chyba zacznę tym sposobem oceniać ludzi, po co się męczyć, skoro można zaszufladkować kogoś po chwili. :)

@Up. podpisuje się. Po tych opcjach wymienionych przez Ciebie można jedynie wyrobić sobie "pierwsze wrażenie", ale po tym nie ocenia się całej gry przecież...

Może parę minut to przesada, ale po paru godzinach myślę, że spokojnie można stwierdzić czy dana gra trafiła w nasz gust i czy jest według nas warta uwagi. Każdy grę ocenia według własnych kryterii i każdemu w niej pasuje co innego lub nie.

Aż tyle? 39% ankietowanych gra nawet parę dni, aby rzetelnie i miarodajnie ocenić danego MMORPG. Nawet, jeśli jes to bardzo słaby produkt, który śmiedzi tandetą i kiczem od samego początku? Coś mi się nie chce wierzyć, że do takiego np. DK Online zasiedl...

Wyświetl pełny artykuł