Ile najdłużej spędziliście przy jednej grze?

Ile najdłużej spędziliście przy jednej grze?

Ja najdłużej spędziłem przy diablo 2, gdzieś tak siedem lat (z przerwami na sen oczywiście ;) )

Edit: wy tak wypisujecie parę gier to i ja jeszcze dopiszę

cs 1.6 dwa latka,warcraft III dwa latka,starcraft dwa latka i jedyny mmorpg jaki mnie naprawde wciągnął ragnarok półtora roku.

2 miechy <_< w Tales of pirates

Legendarna Tibia 1 rok

Jedi academy/Movie battles 2. Od dnia premiery. Czyli jakies 6 lat (do dzis gram, codziennie zreszta)

Najdłużej grałem w Diablo 2, aż 2 lata. Następnie FlyFF, 3 miechy i tu się skończyły moje długie okresy spędzone przy MMO. Nie potrafię znaleźć ciekawego tytułu. Z chęcią spróbowałbym Age of Conan, ale brak funduszy na zakup ( niestety, a szkoda).

Różnie. Zależy. Np.: Przy NFS: Mosta Wanted spędziłem jakiś rok i po roku wróciłem na kolejny rok. W PoP:Sands of Time dwa miesiące (może dłuzej). WarRock pół roku. Gothic (I) dwa lata (komp się rozwalił). I na razie trzymam się na Mount & Blade (nie wiem do kiedy ale chciałbym jak najdłużej).

pasjans co tydzien na infie po kryjomu od niepamietnych czasow :lol:

Ja to na infie w neta wchodzę i BattleKnight i Gladiatus lub Plemiona i inne takei.

MapleStory - 2 lata. Trochę żałuję, trochę nie...

Mu Online 2 lata, Tibia pół roku, Day of Defeat 1.3 rok z długimi przerwami, Cabal Online 6 miesięcy,

Oczywiscie Diablo 2 ze 2 lata , potem World of Warcraft na priv 1 rok i Archlord 4 miechy i zrobiłem se przerwe

Tibia pol roku ,Silkroad 3 miechy ,plemiona 2 lata :) cs 1.6 ze 4 lata i to tyle :/

World of Warcraft prawie 2 latka, GW prawie roczek, Warcraft III 4 lata, Diablo II 4 lata.

RuneScape 2,5 lata, 2Moons/Dekaron 3lata, CoD 2 2lata, CoD 4 1 rok (nadal gram), CoD 5 pół roku. A i jeszcze Silkroad 4 miechy ;D

M2 ( Moja 1 gra Mmo ) 1 rok , Flyff 6-8 mies , Cs 1.6 5 mies , No i tera archlord narazie gram 1 mies ale jeszcze mi sie podoba :]

2 Lata

Tibia(mój pierwszy MMORPG;D)

CS, prawie 8 lat, wprawdzie gracz już raczej ze mnie niedzielny, ale jak macie szczęście na to na pewnym serwerze mnie jeszcze złapać można ;)

Jak by tak pomyśleć to z online'owych gierek,grałem w wiele,kilka,kilkanaście dni,może miesiąc jakby zebrać moje wszystkie powroty do danego tytułu ale najdłużej grałem chyba w... Runscape'a!!!

O boże,sam się zadziwam,ile nie wiem ale na pewno dłużej niż miesiąc tam działałem,wszystkie free questy zrobione,byłem w gildi... :huh:

Sam już nie wiem,chyba "swoje lata" spędziłem właśnie tam,taki wiek gdzie wszystko jest odpowiednio fajne,nowe i wciągające,nawet jeśli to najgłupszy grind pod słońcem (RS akurat jest o wiele lepszy),teraz jestm jak ten co chciał iść do psychologa,zmieniam gry prawie tak często jak majtki tylko rzadziej je "zakładam". ;)

Z czysto przeglądarkowych gierek w Cantr II chyba z 4 lata,w Erepublik prawie rok.

Operation Flashpoint... od daty premiery czyli 2001 do okolo polowy 2006.... Piekna gra taktyczna :D

WoW na globalu - 3 lata

WC3 FT - roczek :D

CoD4 - 6 miechow :P

CoD2 - Rok

SRO - Rok :D

GuildWars - okolo pol roku lol

no i tam sa jeszcze jakies inne gierki ale niechce mi sie wymieniac xD