ale nic lepszego nie powstaje
Starcraft 2?
ale nic lepszego nie powstaje
Starcraft 2?
Dzz, starcraft 2 to tylko nowa szata graficzna nic więcej .
I bez lanu, tak w ramach promocji:P.
Ciesze sie, ze ta gra mnie nie jara, bo pewnie bym sie zawiodl...(choc nie powinnismy tak mowic przed premiera).
Juz placzecie Przypomnijcie sobie czasy, kiedy sie czlowiek jaral piecioma pikselami na krzyz. Jednostki ledwo co przypominaly malych ludkow, ale zabawy bylo co niemiara. Apetyt rosnie w miare jedzenia, albo moze juz Wam sie gry znudzily?
I bez lanu, tak w ramach promocji:P.Ciesze sie, ze ta gra mnie nie jara, bo pewnie bym sie zawiodl...(choc nie powinnismy tak mowic przed premiera).
SC2 będzie z lanem ale inaczej.
Dzz, starcraft 2 to tylko nowa szata graficzna nic więcej .
chyba jesteś śmieszny, pooglądaj sobie ostatniego blizzcona http://www.youtube.com/watch?v=fe5GpXkXAyQ...re=channel_page.
A w ogóle to żal tych dzieci, które płaczą, że nie ma lanu , że to tylko nowa szata graf. itd.. I co niby po jednym gameplayu i przed premierą już oceniacie całą grę....
A co do tematu, najdłużej czasu spędziłem przy:
-Starcraft
-Warcraft 3
-Diablo 2 (najlepszy hack n slash)
-Warrock (była najlepszą grą mmo fps, i jakby nie było cheaterów tyle , to nadal by była)
A najwięcej czasu ze wszystkich gier pewnie spędze przy:
-Starcraft 2
-Diablo 3
Obym się mylił, ale nawet jak to będzie crap to kupuje w dniu premiery .
Co do diablo 3 to modle się by poszedł na moim kompie, zacznę noł lajfować jeśli będzie dosyć płynnie chodziło .
18 wrzesien Batman. Ten sam miesiac: dragon age. Pozdro;p
Ile najdłużej spędziliście przy jednej grze?
Ja najdłużej spędziłem przy diablo 2, gdzieś tak siedem lat (z przerwami na sen oczywiście )
Edit: wy tak wypisujecie parę gier to i ja jeszcze dopiszę
cs 1.6 dwa latka,warcraft III dwa latka,starcraft dwa latka i jedyny mmorpg jaki mnie naprawde wciągnął ragnarok półtora roku.