Ile najdłużej spędziliście przy jednej grze?

ale nic lepszego nie powstaje

Starcraft 2?:P

Dzz, starcraft 2 to tylko nowa szata graficzna nic więcej :(.

I bez lanu, tak w ramach promocji:P.

Ciesze sie, ze ta gra mnie nie jara, bo pewnie bym sie zawiodl...(choc nie powinnismy tak mowic przed premiera).

Juz placzecie :) Przypomnijcie sobie czasy, kiedy sie czlowiek jaral piecioma pikselami na krzyz. Jednostki ledwo co przypominaly malych ludkow, ale zabawy bylo co niemiara. Apetyt rosnie w miare jedzenia, albo moze juz Wam sie gry znudzily? ;)

I bez lanu, tak w ramach promocji:P.Ciesze sie, ze ta gra mnie nie jara, bo pewnie bym sie zawiodl...(choc nie powinnismy tak mowic przed premiera).

SC2 będzie z lanem ale inaczej.

Dzz, starcraft 2 to tylko nowa szata graficzna nic więcej .

chyba jesteś śmieszny, pooglądaj sobie ostatniego blizzcona http://www.youtube.com/watch?v=fe5GpXkXAyQ...re=channel_page.

A w ogóle to żal tych dzieci, które płaczą, że nie ma lanu , że to tylko nowa szata graf. itd.. I co niby po jednym gameplayu i przed premierą już oceniacie całą grę....

A co do tematu, najdłużej czasu spędziłem przy:

-Starcraft

-Warcraft 3

-Diablo 2 (najlepszy hack n slash)

-Warrock (była najlepszą grą mmo fps, i jakby nie było cheaterów tyle , to nadal by była)

A najwięcej czasu ze wszystkich gier pewnie spędze przy:

-Starcraft 2

-Diablo 3

:D

Obym się mylił, ale nawet jak to będzie crap to kupuje w dniu premiery ;).

Co do diablo 3 to modle się by poszedł na moim kompie, zacznę noł lajfować jeśli będzie dosyć płynnie chodziło :D.

18 wrzesien Batman. Ten sam miesiac: dragon age. Pozdro;p

Ile najdłużej spędziliście przy jednej grze?

Ja najdłużej spędziłem przy diablo 2, gdzieś tak siedem lat (z przerwami na sen oczywiście ;) )

Edit: wy tak wypisujecie parę gier to i ja jeszcze dopiszę

cs 1.6 dwa latka,warcraft III dwa latka,starcraft dwa latka i jedyny mmorpg jaki mnie naprawde wciągnął ragnarok półtora roku.