Witam tak jak w tytule czy on w ogóle jest coś wart czy lepiej go wykorzystać na swoim koncie proszę o odpowiedzieć
Pozdrawiam
Witam tak jak w tytule czy on w ogóle jest coś wart czy lepiej go wykorzystać na swoim koncie proszę o odpowiedzieć
Pozdrawiam
Max 50 zł, lepiej wykorzystać.
OMG, ja zamiast sprzedać nawet za to 30 zł wiadomo na co, zużyłem -,-
Jest taka opcja.
Jeżeli klucz dostałeś dzięki temu, że zapisałeś się na betę Hearthstone i otrzymałeś go w mailu od samego Blizzarda, to ten klucz jest przeznaczony dla twojego konta.
Jeżeli ten klucz aktywuje się na innym koncie (sprzedaż, podarunek), istnieje szansa zablokowania obydwu kont, w celu zorientowania się, czy klucz został sprzedany (Blizzard ostatnimi czasy bardzo duży nacisk na to kładzie).
Jeżeli klucz prześlesz koledze i obydwaj potwierdzicie, że był to nieodpłatny podarunek, to nic się nie stanie. Z drugiej strony jeżeli Blizzard znajdzie aukcję (allegro, ebay) na której to twój klucz był sprzedany, możesz stracić swoje konto nieodwracalnie (jednak jest to bardzo mała szansa sięgająca jakichś 0.001%, ciężko jest wyłapać dokładnie twoją aukcję.)
Pozdrawiam
Ekhm ludzie na globalu siedza w orgrimarze lub shrine of the two moons i spamia ze sprzedadza keya do hs i bana nie dostali wiec admini blizzarda sa slepi? O,o
A dało by rade wymienić się z kimś za nowe naruto na steam-a za ten kluczyk czy nie bardzo?
jezeli ktos gra to zapraszam moj email dziku17@gmail.com wysylac zapro
Tak więc ktoś by się wymienił Hearthstone za Naruto na steam ? Chętni pisać na pw lub gg(10473886) pozdrawiam
Naruto chodzi za 39,99€, serio myślisz że ktoś się wymieni za klucz? Jak masz okazję to sprzedawaj póki czas (średnia na allegro to 50~70zł). Za niedługo będą nic nie warte.
Lepiej sprzedac na ebay bo na allegro polaczki zmniejszają cenę jak bezmózgi . Zresztą na ebay tez gdyby nie polaczki na ebayu to klucze dalej chodzili by po 200 zl a tak przyjdzie jeden z drugim wystawi za 100 a nie pomysli ze i tak by sprzedal za 200
Nie tyle co polaczki co gracze WOW'a. Polecam wejść na globala, tam prawie w każdej stolicy leci spam
HEARTHSTONE KEY 25GPB/30$ !!!
Ekhm ludzie na globalu siedza w orgrimarze lub shrine of the two moons i spamia ze sprzedadza keya do hs i bana nie dostali wiec admini blizzarda sa slepi? O,o
Blizzard nierychliwy, ale sprawiedliwy
Ogólnie klucz nie jest wart tyle ile ludzie za niego płacą, ta karcianka wcale nie jest tak za***ista jak jest hajpowana
Oj nie wiem mi sie podoba bardzo, dawno nie gralem z takim zapalem w rzadną grę 9/10
Czy bedzie wipe kart po becie?
Z tego co wiem to nie.
to co bedzie po becie?
Live lol ?
chodzi mi o to czy cos dodadza
Dobra temat do zamknięcia nikt się nie zgłosił to wykorzystałem klucz
Lepiej sprzedac na ebay bo na allegro polaczki zmniejszają cenę jak bezmĂłzgi . Zresztą na ebay tez gdyby nie polaczki na ebayu to klucze dalej chodzili by po 200 zl a tak przyjdzie jeden z drugim wystawi za 100 a nie pomysli ze i tak by sprzedal za 200
Polaczki Srolaczki.
Klucz do bety tej gry został z góry sztucznie zawyżony przez nakręcenie niesamowitego hype przez Blizzard i partnerów streamerów z bardzo ograniczonym zasobem kluczy. Zaproszenia beta do HS tak naprawdę nie powinny nic kosztować, wiec to 50 zł jest i tak dobra cena.
Jeśli naprawdę wierzysz ze cena spadła przez "polaczkow" to ci szczerze współczuje. Zwiększyła sie ilośc kluczy, a jak podaż wzrasta i chętnych jest coraz mniej bo klucze sa juz dostępne to oczywiste ze cena spada diametralnie. W końcu to darmowa gra wiec nie ma nawet żadnej presji "muszę sie dostać zanim gra wyjdzie i przejdzie na p2p".