Ile wart kod do Hearthstone: Heroes of Warcraft?

Witam tak jak w tytule czy on w ogóle jest coś wart czy lepiej go wykorzystać na swoim koncie proszę o odpowiedzieć

Pozdrawiam :)

Max 50 zł, lepiej wykorzystać.

OMG, ja zamiast sprzedać nawet za to 30 zł wiadomo na co, zużyłem -,-

Jest taka opcja.

Jeżeli klucz dostałeś dzięki temu, że zapisałeś się na betę Hearthstone i otrzymałeś go w mailu od samego Blizzarda, to ten klucz jest przeznaczony dla twojego konta.

Jeżeli ten klucz aktywuje się na innym koncie (sprzedaż, podarunek), istnieje szansa zablokowania obydwu kont, w celu zorientowania się, czy klucz został sprzedany (Blizzard ostatnimi czasy bardzo duży nacisk na to kładzie).

Jeżeli klucz prześlesz koledze i obydwaj potwierdzicie, że był to nieodpłatny podarunek, to nic się nie stanie. Z drugiej strony jeżeli Blizzard znajdzie aukcję (allegro, ebay) na której to twój klucz był sprzedany, możesz stracić swoje konto nieodwracalnie (jednak jest to bardzo mała szansa sięgająca jakichś 0.001%, ciężko jest wyłapać dokładnie twoją aukcję.)

Pozdrawiam :)

Ekhm ludzie na globalu siedza w orgrimarze lub shrine of the two moons i spamia ze sprzedadza keya do hs i bana nie dostali wiec admini blizzarda sa slepi? O,o

A dało by rade wymienić się z kimś za nowe naruto na steam-a za ten kluczyk czy nie bardzo?

jezeli ktos gra to zapraszam moj email dziku17@gmail.com wysylac zapro :)

Tak więc ktoś by się wymienił Hearthstone za Naruto na steam ? Chętni pisać na pw lub gg(10473886) pozdrawiam

Naruto chodzi za 39,99€, serio myślisz że ktoś się wymieni za klucz? Jak masz okazję to sprzedawaj póki czas (średnia na allegro to 50~70zł). Za niedługo będą nic nie warte.

Lepiej sprzedac na ebay bo na allegro polaczki zmniejszają cenę jak bezmózgi . Zresztą na ebay tez gdyby nie polaczki na ebayu to klucze dalej chodzili by po 200 zl a tak przyjdzie jeden z drugim wystawi za 100 a nie pomysli ze i tak by sprzedal za 200

Nie tyle co polaczki co gracze WOW'a. Polecam wejść na globala, tam prawie w każdej stolicy leci spam

HEARTHSTONE KEY 25GPB/30$ !!!
Ekhm ludzie na globalu siedza w orgrimarze lub shrine of the two moons i spamia ze sprzedadza keya do hs i bana nie dostali wiec admini blizzarda sa slepi? O,o

Blizzard nierychliwy, ale sprawiedliwy :D

Ogólnie klucz nie jest wart tyle ile ludzie za niego płacą, ta karcianka wcale nie jest tak za***ista jak jest hajpowana :)

Oj nie wiem mi sie podoba bardzo, dawno nie gralem z takim zapalem w rzadną grę 9/10

Czy bedzie wipe kart po becie?

Z tego co wiem to nie.

to co bedzie po becie?

Live lol ?

chodzi mi o to czy cos dodadza

Dobra temat do zamknięcia nikt się nie zgłosił to wykorzystałem klucz

Lepiej sprzedac na ebay bo na allegro polaczki zmniejszają cenę jak bezmĂłzgi . Zresztą na ebay tez gdyby nie polaczki na ebayu to klucze dalej chodzili by po 200 zl a tak przyjdzie jeden z drugim wystawi za 100 a nie pomysli ze i tak by sprzedal za 200

Polaczki Srolaczki.

Klucz do bety tej gry został z góry sztucznie zawyżony przez nakręcenie niesamowitego hype przez Blizzard i partnerów streamerów z bardzo ograniczonym zasobem kluczy. Zaproszenia beta do HS tak naprawdę nie powinny nic kosztować, wiec to 50 zł jest i tak dobra cena.

Jeśli naprawdę wierzysz ze cena spadła przez "polaczkow" to ci szczerze współczuje. Zwiększyła sie ilośc kluczy, a jak podaż wzrasta i chętnych jest coraz mniej bo klucze sa juz dostępne to oczywiste ze cena spada diametralnie. W końcu to darmowa gra wiec nie ma nawet żadnej presji "muszę sie dostać zanim gra wyjdzie i przejdzie na p2p".