Ile warte konto

Siemka. CHcialbym sie was spytac ile jest warte moje konto w lolu

Championow:43

Skiny:

-Sheriff Caitlyn

- Snow day Singed

-Snow Bunny Nidalee

-Pharaoh Nidalee

-Panda Teemo

-Rageborn Mundo

-Arctic Ops Kennen

-Gothic Orianna

-Prestigious LeBlanc

-Dreadknight Garen

-Pharaoh Nidalee

-Scarlet Hammer Poppy

Dwie strony na runy: AD i AP

Konto jest w Silver III i wysokie MMR (za wygrany ranked dostaje ok 30 LP)

Z gory dziekuje za powazne odpowiedzi i pozdrawiam.

Jeśli znajdziesz kogoś kto będzie nim zainteresowany to dostaniesz jakieś grosze (myślę, że przy sporym szczęściu 20 mooooże 30).

Osobiście staram się sprzedać swoje (http://imgur.com/a/41f2n?) za 50 zł (PSC) i jak dotąd chętnych brak. :P

Bo chcialbym dac to konto i konto na PBE ze CS GO lub Fife 14

No konto pupy nie urywa plus bardzo słaba dywizja ale wydaję mi się że z lekkim uporem spokojnie powinieneś dać radę znaleźć osobę która by się zamieniła na CS:GO. Tutaj jednak uważaj bo internety pełne są oszustów.

@Overdragon Gdybyś wystawił na allegro to spokojnie poszłoby za taki pieniądz. Poza tym aż nie chce mi się wierzyć że sprzedajesz konto za takie pieniądze.

No wlasnie boje sie o tych oszustow. Raz mi gosciu zarabal jedno konto na PBE i teraz nikomu nie ufam w sprzedazy czegos. Wie ktos co zrobic zeby transakcja przebiegla pomyslnie?

Według mnie powinieneś spróbować sprzedać na Allegro np za 35zł. I za zarobione pieniądze kupić sobie CS:GO. Robiąc tak maksymalnie zniwelujesz szanse zostania oszukanym choć nadal niestety będą mogły przytrafić się jakieś dziwne sytuację.

Ale nie mam konta bankowego i nie wiem czy Allegro czasami nei pobiera jakiejs tam kwoty za wystawienie ogloszenia

Z tego co mi wiadomo to te opłaty na allegro to sprawy groszowe i nie trzeba ich płacić w momencie wystawiania aukcji.

Myślę, że mógłbyś za nie później zapłacić przelewem robionym z banku.

@Qintaro Co do tego allegro masz pewnie rację, ale nie posiadam ani konta na owym serwisie, ani rachunku bankowego z którego mógłbym skorzystać w celu odebrania pieniędzy za aukcje. W LoLa zaczynałem grać w 2010 i widząc w jakim kierunku zmierza community i sama gra zdecydowałem sobie ją odpuścić na rzecz Doty w którą gra sporo znajomych. Cena jest taka, a nie inna bo mniej-więcej taka kwota mnie satysfakcjonuje, a samo konto wypada średnio na tle rankedów w porównaniu do innych które widziałem w przedziale cenowym do 100 zł.

@temat W takim wypadku może poproś kogoś aby wystawił Ci na allegro. Albo po prostu licz na szczęście przy wymianie.

@up A szkoda bo może sam dla zabawy bym pokusił się o kupno :). A tak poza tym jako iż jestem miłym i uczciwym człowiekiem radzę jednak zastanowić się nad ceną za jaką chcesz sprzedać konto. Jeżeli screeny co podałeś to naprawdę to co chcesz sprzedać to konto jest warte trochę więcej niż myślisz. Żeby nie było za łatwo powiem tylko że chodzi o jeden skin który jest dość wartościowy. :)

Teraz otrzymalem wiadomosc, ze za niedlugo podobno ma byc CS GO za 2 euro, ale nie wiem czy to prawda. Poczekam i jezeli rzeczywiscie bedzie, to bede mial i konto w lolu i cs'a :)

@Overdragon, jesli chcesz to jestem w stanie zaoferowac Ci za to konto grę Nether Chosen pack, oczywiscie nie jest przypisane do konta :)

@Lajszrik, wiele nie dostaniesz, z 10-15 zł. Niska dywizja, mało championów.

No no radze uwazac na pana overdragona ;)) oszust totalny dalem mu psc i potem ignore ... :) mysle czy tak nie pojsc na policje z ta sprawa.. :)

Dowód? Napisać może każdy, a bardziej wiarygodny jest użytkownik który ma 176 postów a nie 11.

1. Co z tego ze tamten ma 176 postow? To ja nabije 1000 i bede oszukiwala i bede niewinna? : P dziwne to troszke.

2. Konto jest warte około 20-30 zł, nie ma tam nic specjalnego..

3. Co do pana ktory sprzedaje konto za 50 PSC to widac z gory ze jest to oszust, takie konto warte jest wiecej, i nie ma klientow bo widac na pierwszy rzut oka ze to oszustwo. Kazdy kto chce PSC za cokolwiek to jest po prostu oszust. Polecam uzywać opcji ALLEGRO : )

4. CS GO bedzie niebawem po 2 euro to jest prawda.

Niestety muszę się zgodzić z Panią wyżej. Od razu gdy zobaczyłem konto i to iż właściciel chce PSC za 50zł wiedziałem że to scam. Konto jest o wiele więcej warte i to widać. A argumenty że nie ma się konta na allegro lub w banku w obecnym świecie są o kant pupy rozbić. Tym bardziej iż po tym jak zwróciłem uwagę na to iż konto jest o wieeele więcej warte owy Pan zniknął.

Głównie chodziło mi o to, że jak się widzi oferty ludzi z 1 postem to jakoś nikogo nie korci do handlu.

Siemka. CHcialbym sie was spytac ile jest warte moje konto w lolu

Championow:43

Skiny:

-Sheriff Caitlyn

- Snow day Singed

-Snow Bunny Nidalee

-Pharaoh Nidalee

-Panda Teemo

-Rageborn Mundo

-Arctic Ops Kennen

-Gothic Orianna

-Prestigious LeBlanc

-Dreadknight Garen

-Pharaoh Nidalee

-Scarlet Hammer Poppy

Dwie strony na runy: AD i AP

Konto jest w Silver III i wysokie MMR (za wygrany ranked dostaje ok 30 LP)

Z gory dziekuje za powazne odpowiedzi i pozdrawiam.