Ile warte?

Witam, chciałbym się dowiedzieć ile jest warte moje konto origin na którym jest BF3 premium, crysis2, crysis 3 hunter edition, dead space 3, fifa 13, nfs mw 2?

Nie pytam ile w sumie koszt. gry tylko ile jest warte takie konto zeby ktos je kupil bez tygodnia wachania? nie mowie ze sprzedaje, ale gdyby to jaka byla by przystepna cena?

60-100 zł na moje oko

50-80 nie byłoby chyba źle...

tak 60 zł... 150 minimum ...

Tez mi sie nie wydaje ze 60zł to wystarczająco, prosze o wypowiadanie sie w temacie jestem bardzo ciekaw

Dead space 3, Crysis2 i BF 3 były w humble bundle. Więc około 100-120zł. Ale to wszystko zależy czy będzie na to popyt, jeden zapłacił by więcej, drugi mniej.

byly, ale nie sa, a dodatkowo bf3 ma premium, mysle ze 120-180 spokojnie

Używane konta to używane zawsze jest ryzyko więc nikt ci kokosów nie da bo przeważnie ktoś jest zainteresowany 1 lub 2 grami a reszta jest mu obojętna tym bardziej że to już nie takie nowe produkcje...

Dostaniesz około 20 ZŁ :) Wątpie żeby więcej :) no moze 40 ale to maksimum :)

Mało osób kupuje konta z grami a ich ceny naprawdę są absurdalnie nie porównywalne do kosztu owych gier

Witam, chciałbym się dowiedzieć ile jest warte moje konto origin na którym jest BF3 premium, crysis2, crysis 3 hunter edition, dead space 3, fifa 13, nfs mw 2?

Nie pytam ile w sumie koszt. gry tylko ile jest warte takie konto zeby ktos je kupil bez tygodnia wachania? nie mowie ze sprzedaje, ale gdyby to jaka byla by przystepna cena?