Illaoi - rysunek

Siemka. Od ponad roku tworzymy różne rysunki. Inspirujemy się głównie grami mmo/moba dlatego też zapowiedź nowego championa w League of Legends to sygnał dla nas aby stworzyć nowy rysunek z tej moby.

Tym razem Illaoi pierwszy babochłop od Riotu xD

12138461_886359534751983_103778769696936

Jeśli chcecie zobaczyć inne nasze prace to znajdziecie je tutaj : https://www.facebook.com/Blondynkitezgraja

Fajny rysunek, a to że postać mi się nie podoba to już inna sprawa xD.

wooo ładnie ładnie :)

Fajny rysunek, a to że postać mi się nie podoba to już inna sprawa xD.

Ona nie podoba się chyba każdemu :D

Dla mnie ta postać ma coś fajnego w sobie. Jest inna. I tą inność lubię. A co do rysunku to baaardzo mi się podoba. :)

Dla mnie ta postać ma coś fajnego w sobie. Jest inna. I tą inność lubię. A co do rysunku to baaardzo mi się podoba.

Jak dla mnie jedynymi fajnymi elementami jest Jej biżuteria, strasznie nawiązuje do starej bajki disneya - Eldorado :D Ale to raczej tylko sentyment.

Dzisiaj ogarniemy Ją na PBE więc coś potem wrzucimy na nasz kanał i pokażemy jak narysować Illaoi.

Bardzo ładnie wykonana praca, tak trzymajcie.

Krakenie, nadchodzę!

Mam nadzieję, że nie dostanie miliona nerfów na twarz.

Bardzo ładnie wykonana praca, tak trzymajcie.Krakenie, nadchodzę!Mam nadzieję, że nie dostanie miliona nerfów na twarz.

Z tego co community na PBE mówi to wychodzi na to, że jest to pierwsza z postaci, która idealnie wpasowuje się w metę, czeka Ją jedynie tylko masa bug fixów bo spore problemy z ma z mackami.

Predzej to "to cos" buffa dostanie wlasnie z powodu tych macek - fajny bajer ale mnostwo pracy przy tym jest, dodatkowo ta postac jest uzalezniona od czynnika losowosci w glownej mierze (pozycji macek). Generalnie to mysle ze bedzie fajna postacia do zabawy ale nie namiesza - ani banowana nie bedzie ani pickana za czesto (przy grach rankingowych) :)

Siemka. Od ponad roku tworzymy różne rysunki. Inspirujemy się głównie grami mmo/moba dlatego też zapowiedź nowego championa w League of Legends to sygnał dla nas aby stworzyć nowy rysunek z tej moby.

Tym razem Illaoi pierwszy babochłop od Riotu xD

12138461_886359534751983_103778769696936

Jeśli chcecie zobaczyć inne nasze prace to znajdziecie je tutaj : https://www.facebook.com/Blondynkitezgraja