Jak obecnie jest z populacją na Aion'ie ftp? Jako, że zamkneli mi Infinite chciałem się przenieść na jakiś serwer, a jako, że na privach jest dużo rzeczy zbugowane także spróbowałbym na oficialnym. Czy jest z kim pograć? Płacenie za 20zł/msc za gold pack to nie problem.
Ilość osób na Free-to-play
Ja obecnie gram na serwerze Anuhart , posiadam tam 32lvl gdzie nie pójdę zawsze kogoś spotkam tak samo jest ze znalezieniem party gram ok 2 tygodnie i nie miałem jeszcze z tym problemu.
Nie trzeba kupować GP, można wyfarmić kinah i kupić w grze.
Tutaj masz list ile graczy gdzie online, oczywiście są to tylko serwery EU.
QQi ma racje GP można kupić za 14kk
ludzi gra pelno oczywiscie na mniejszych lvlach nie ma tak duzo ludzi jak na 60
Nie przesadzajcie z tym GP - 20zł to jest godzina w pracy. Dziękuję za strone z iloscia osob.
Nie przesadzajcie z tym GP - 20zł to jest godzina w pracy. Dziękuję za strone z iloscia osob.
14kk to sa 2-3 insty :> czasem i jedna
Nie oplaca ci sie grac,bo gra juz umiera i gra malo ludzi.
adii - teraz na anuhart jest online 2k ludzi według ciebie to mało ?
Nie oplaca ci sie grac,bo gra juz umiera i gra malo ludzi.
Heheheheheheheherbata ci stygnie
Proszę nie słuchaj tego trolla.
Gra wcale nie umiera, fakt jest mniej osób niż po premierze F2P (no ale to w sumie dobrze, kolejki po 1k? nie dziękuje) ale wystarczająco, żeby dobrze się bawić.
Ludzi jest po prostu dużo. I mówię to nie w oparciu o statystyki z Internetu, ale obserwacji. Gdziekolwiek idę, zawsze spotkam jakąś żywą duszę. Ludzi chętnych na instancję też jest masa, wystarczy poczuwać trochę na okienku Shift+V. I mowię to po swojej 47-lvlowej (jak na dzień dzisiejszy) rozgrywce.
Jak 2k to duzo no to sory.Juz na l2 na ncsofcie na serverze naia gra duzo wiecej ludzi,okolo 4-5k.
No sory, na bank nawet z 25% populacji w grze nie miałeś styczności, a swoje argumenty opierasz na cyferkach, które i tak nie muszą być prawdziwe.
sry ze tak z poza tematu gdzie gra najwiecej (ogarnirtych) polakow i po jakiej stronie
gralem juz clerciem w aiona a teraz sciagam f2p przyznam ze znudzil mi sie aion jakis czas temu chyba z rok albo wiecej ale od 3.0 robi sie coraz ciekawiej ;P
|| pozdr.
Ja gram chanterem 60 ely na anuharcie i nie mowcie mi ze gra malo osob, srednie staty anuharta to 3-4,5k online, na tym servie gra najwiecej ludzi. Piszcie do mnie na privie w grze napewno pomoge /w Mrchaoss
Zaczelismy z kolegami grac na nexusie i nie ma tragedii, co chwila na lfg zbieraja jakas ekipe, nie ma twink'ow, ale to w sumie dobrze. Wypowiem sie jeszcze jak dobije 50+
@Up
Dzieki, ale mamy kase z innych postaci :>
Ja zacząłem grać na anuhart, w asmodians. Jak znacie jakąś fajną polską gildie to podzielcie się tą znajomością i podajcie nick lidera albo kogoś kto mnie może do niej dodać.
@Xanus sam znajdziesz bez problemu, jak ja grałem jako asmo wystarczyło napisac coś na czacie po polsku i masa odpowiedzi od polaków było
Jak obecnie jest z populacją na Aion'ie ftp? Jako, że zamkneli mi Infinite chciałem się przenieść na jakiś serwer, a jako, że na privach jest dużo rzeczy zbugowane także spróbowałbym na oficialnym. Czy jest z kim pograć? Płacenie za 20zł/msc za gold pack to nie problem.