Siemka!
Mam pytanie odnośnie postaci na trialu, według podanych informacji będą tylko 2 sloty dla graczy f2p... moje pytanie brzmi: "Co się stanie gdy na trialu będę miał więcej niż 2 postacie?"
Z góry dzięki za odpowiedź
Siemka!
Mam pytanie odnośnie postaci na trialu, według podanych informacji będą tylko 2 sloty dla graczy f2p... moje pytanie brzmi: "Co się stanie gdy na trialu będę miał więcej niż 2 postacie?"
Bedziesz musial skasowac tyle postaci zeby na koncie pozostaly 2 [ dodam ze wtedy masz 24h przerwy w graniu bo tyle sie usuwaja postacie na niskich levelach]
alcarin a z kad to wiesz ? gdzie to wyczytales bo jakos nie chce mi sie wierzyc.
jak masz to daj linka.
napisane z telefonu.
Gdzies na forum tera-europe, wybacz ale nie chce mi sie szukac ; p
a ja slyszalem ze gdy przejdzie na f2p bedziesz musial wybrac 2 postacie a reszta zostanie usunieta.
napisane z telefonu.
a ja slyszalem ze gdy przejdzie na f2p bedziesz musial wybrac 2 postacie a reszta zostanie usunieta.napisane z telefonu.
pisal koles wyzej to samo co Ty tu i chciales zrodla niewiadomo co, a teraz sam tak slyszales xD beka
Siemka!