FF14 jest skomplikowany jeśli chodzi o ich stronkę i systemy tam, jakieś kody z dupy chuju muju milion wersji, ale jak się ogarnie to potem z górki leci
Im back po latach "Powrót"
i spokojnie można opłacać abonament paysafecard, albo kupować cryste i crystą przez paypala/psc (mogstation)
A tak właściwie to czego szukasz? PvE? PvP? A może sandboxowy styl gry?
Lineage 2 ElmoreLab - jest to jeden z najlepszych (nawet najlepszy) serwerów L2 na chwilę obecną. Grają tam w większości osoby po 30-tce.
Skoro pamiętasz dobre czasy L2 to warto sobie je przypomnieć.
Kiedyś to było ten klimat już raczej przeminął i nie wróci sam od 3 lat nie znalazłem tego co mnie kiedyś przyciągało jeszcze licze na lost ark jak to nie wypali to już chyba nie ma co trzeba czekać na wehikuł czasu
Jesli nigdy nie mial okazji sprobowac tego tytulu i calego lore, owszem.
Tylko Path of Exile ja się dziwie, że wystartowały jakieś bez geny gry a Poe ma w sobie to coś i chce się grać.
coś tu wybrałem
ale te questy… tak jak piszą męczące na początku
mistrz level trolling 100
tylko ty byłeś niemiły… moje kropki ci przeszkadzają? gramatyka? :))))
a może to ja jestem mistrz level 100!!
pomyśl , jakim jesteś człowiekiem i panu już dziękujemy!!!
Aż dziwne, że przez tyle lat nie zdecydowałeś się sprawdzić World of Warcraft. To ogromny przeskok pod względem jakości, w porównaniu do takich gier jak L2, Aion itp
Tak czy owak niezależnie jakie mmo wybierzesz, podstawa to znalezienie sobie konkretnej gildii.
naucz się najpierw kultury
Trochę się zaśmiałem, kupiłeś (nowego?)laptopa z RTX i zaczynasz od Lineage2?
Do tego to ci laptop z rtx nie potrzebny, na telefonie odpalisz…
Niestety ale nie ma nic ciekawego na chwilę obecną, nie będę ci proponował gówien, w które sam bym nie zagrał, nw w zasadzie z aktualizacji na aktualizacje dostaje więcej bugów niż miał w dniu premiery, Elyona odradzam, największe rozczarowanie ostatnich kilku lat (patrz traliery AIR i porównaj ze stanem faktycznym) gra z 2021 na UE3 hahaha.
Był jakis czas temu news na głównej, że robią jakieś mmo na UE5, ale czy w 2022 wyjdzie, nie mam pojęcia. Ewentualnie czekać na blue protocol, ale kiedy? musisz sprawdzić na necie.
Cała reszta gier, to to co było, nic nowego.
runescape