Witam … po latach
od czego by tu zacząć…mhhm
Mam już pona 40 lat ,wracam po latach do mmorpg z racji tego też że po operacji musze siedzieć w domu ze 3 miesiace Kupiłem sobie lapka z rtx-em i przyglądam sie co slychac w świecie mmo i tutaj na stronie po latach…
otóż nic się nie zmieniło…
Zaczełem przygode z mmorpg klasycznie ,z Lineage 2, ależ to było ,coś niesamowitego,ten świat otwarty,te dungeony i te PK robiły klimat.TO BYŁO cos co jeszcze niespotkałem…zajęło mi wiele godzin
Potem byl Aion przez lata, super gierka ,TEAMSPEAK i party…pierwsze dungeony, pamiętam pierwszy miecz który chciałem mieć tez rozciagalny…
POtem przygoda z Guild Wars 2…i ciągłe szukanie mmorpg ktore by mnie znów wciągło do teraz szukam i nie ma nic takiego.
OD tygodnia zdążyłem przetestować Black desert,BLESS i elyon…pograłem trochę i nie porywaj\a mnie te GRY…są słabe nie mają tego czegoś…co to za moda na non target,wolę klasyczny interfejs i target…
nic nie można dobrego znale\zc, same słabe gierki na chwile… jak przed wieloma latami szukałem po aionie ,tak i teraz nie ma nic co by wciągło
coś tam może światełko w tunelu jest mówie o Ashes of CREATions i crimson desert, ale może to złudne , bo przed wieloma latami tak było z black desert i bless, żę niby to next GENY co zaorają ten mmorpg świat , a teraz widzimy jak jest …
i Ciągle szukamy ........