To może Ochłap (Fallout) lub Chop (GTA V), ewentualnie Shadow lub Ebony (Zwiadowcy).
Imię dla psa
Nie jestes zbyt lubiany na imprezach nie?Tradycyjnie; puszek ;p
Pewne decyzje należy podjąć samemu, a jeśli autor ma problem z nazwaniem psa, to co powiesz o poważniejszych sprawach ?(pytanie retoryczne)
A moje życie prywatne jest moją sprawa, więc nie mierz ludzi swoją miarą
Dla mnie imię dla psa jako nazwy z bohaterów gier jest straszne, serio. Widać, że ludzie żyją więcej grami, a ten temat pokazuje tylko, jak trzeba być niesamodzielnym aby o coś takiego pytać. Ja z całego serca współczuję pieskowi. Nie piszę tu, że będziesz nieodpowiedzialny, czy złym właścicielem, ale zastanawiam się nad Twoją pracą 'nad nim'.
Pozdrawiam.
Suns - pies po łotewsku ;p
Jak go nazwiesz GURU, to chyba whisky Tobie kupie.
Nazwij go Panda, jedno i drugie podobne kolorami.
Dla mnie imię dla psa jako nazwy z bohaterów gier jest straszne, serio. Widać, że ludzie żyją więcej grami, a ten temat pokazuje tylko, jak trzeba być niesamodzielnym aby o coś takiego pytać. Ja z całego serca współczuję pieskowi. Nie piszę tu, że będziesz nieodpowiedzialny, czy złym właścicielem, ale zastanawiam się nad Twoją pracą 'nad nim'.Pozdrawiam.
Jeśli nazwałby psa, powiedzmy Altair albo Alduin to rzeczywiscie było by to słabe i aż zęby by się zaciskały na samą myśl o tym, jednak jeśli coś będzie pasować do pieska to nie widzę problemu.
Popatrz na psa i pomyśl co do niego pasuje, a nie pytasz się obcych ludzi o imię dla swojego przyjaciela.
Ja swojego psa nazwałem Miki. Ma 2 duże uszy i wielkie oczy. Także znalazłem jej imię jakie do niej pasuje.
Pomyśl, popatrz się na psa, pomyśl.
Chester
Fabian
Azor.
Dante lub Inferno
Ares - Bóg wojny!
Tak majestatycznie, Lord Buras ma 15 lat (tak, mówię o własnym psie) i od samego początku zachowuje się jak hrabia, ale i tak uważam go za najlepszego przyjaciela pod słońcem
PS: Lord jest Owczarkiem polskim nizinnym.
Charlie- sprawdzone i potwierdzone info, pasuje do obu płci.
Strielok
Pełzak czerwonki lub bardziej romantycznie Esntamoeba histolyca ( chyba dobrze)
- Badi
- Finx
- Szwajcar
- Leo
- Schafer
i mój faworyt
- PUTEN
Mój czekoladowy mieszaniec shiby inu z jakimś kundelkiem zwie się Tam-Tam i całkiem fajnie można to odmieniać za to drugi piesek został nazwany przez moją siostrę imieniem Fiona.
Nazwij go Mufasa
Proponuję imię Fero Tak się wabi mój. W razie czego używamy zdrobnień (Feruś, Fercio, Ferunio itp.)
Maciek