Imię dla psa

Nazwij go Ashol

Skoro autor tu napisał to raczej nazwa nie może być typowy maxiu. ( ile tego biega po osiedlach )

Więc może coś z angielskiego co będzie u nas dość nietypowe.

http://www.dogs-and-dog-advice.com/husky-dog-names/ ( Scroll do środka strony )

Skup się na nazwach które łatwo wymówisz i ci się spodobają , a może i zaczną pasować do psa

Takiej odpowiedzi oczekiwałem jak xeir. Pozostałym również dziękuję ;)

Krzysztof Krawczyk

Galactus Pożeracz Światów :v

Adolf z okazji dzisiejszego dnia, kiedy to urodził się Adolf Hitler.

Nie jestes zbyt lubiany na imprezach nie?Tradycyjnie; puszek ;p

W moim mieście "Puch, Puszek" to najmocniejszy dopalacz od którego dzieciaki i staruchy są uzależnieni, to tak a pro po :D

Co do imienia dla psa, mój spaniel wabił się Laluś xd

Guru

StrielokPełzak czerwonki lub bardziej romantycznie Esntamoeba histolyca ( chyba dobrze)BadiFinx Szwajcar Leo Schafer i mój faworyt PUTEN

Mój poprzedni miał BAD (zły) wołaliśmy go Badi ;d zmarł w 2013 [*]

Maszyna do zabijania to była hehe i postrach osiedlowy kumple to się bali podejść jak nawet na balkonie siedział xD

Raz siostra z nim była i jakiś menel najebany na nią rękę podniósł jak gościa czapnoł to mu cały nadgarstek zmiażdżył.

Badi.jpg

Teraz mam nowego hehe :D wabi się Aria ma 10 miesięcy a jej siostra Tequila

20150329_141529.jpg

Swojego tak na poważnie może nazwij Ares?

Parówa

'guru' pasuje idealnie.

"Obiad" i te spojrzenia innych gdy wołasz go w parku "Obiad do nogi, już pora" ;p

Bobek

Rex.

Dla "psa" to tusk ,sikor lub komor pasuje

Witam. Potrzebuje Waszej pomocy. Mianowicie potrzebuje męskiego imienia dla psa rasy husky. (czarno-biały) Wiem, że jest masa propozycji ale chcę to usłyszeć od Was, jakie byście nadali, proponowali. Dziękuję z góry za wszelkie propozycje. Liczę na Waszą kreatywność! Pozdrawiam.