Imigrantom NIE!

Stanowczo nie imigrantom i wszystkiemu temu co się z nimi wiąże, podpisujcie petycję, albo dostaniemy to z czym borykają się inne bogatsze kraje UE :>

http://petycje.pl/petycja/11303/nie_przyjmiemy_imigrantow_naplywajscych_do_europy!.html

Pewnie i tak to nic nie da, ale sorry brać ich do nas jeszcze robotę im znaleźć zapomogi wypłacać, przecież to wszystko zabiorą nam (pieniądze), dodatkowo wzrost ryzyka wystąpienia ataków na tle religijnym, rasowym itp.

Religia stworzyła więcej wojen niż pokoju :D. Ja tam uważam, że człowiek to człowiek, czy taki imigrant ma większe szanse na znalezienie pracy? Nie znam osobiście bardzo wielu negatywnych skutków przybywania imigrantów, więc moje stwierdzenie może być błędne.

najlepiej jest gdy w kraju żyja ci ktorzy sie w nim urodzili, a nie ze jest taki burdel jak w irlandi czy uk.

Po co nam ich choroby i religia moze jeszcze bedziemy budowali im meczety? To sa terrorysci kazda islamska rodzina daje kase na terroryzm. Islamostow w europie trzeba wymordowac takie jest moje zdanie niech wracaja brudasy do afryki gdzie ich miejsce widocznie chca zyc cale zycie na zasilkach. Islamista powie ze ma za male zasilki w polsce poskarzy sie UE i od razu bedziemy musieli im dawacx 3x wiecej bo nie radza sobie w zyciu i nie potrafia sie zaklimatyzowac a my polacy mamy zapierdapac do 70 i cierpiec biede . a islamista bedzie mial tu wiecej praw niz rodowoty polaka bo inaczej stwierdza ze dyskryminujemy inne kultury .

warn_ico.png
rasizm ~ NS

Tylko, że jeśli Polska przyjmie jakąś tam część imigrantów to musi znaleźć im pracę lub będzie wypłacać jakieś tam zapomogi mam nadzieję że nie uśrednią tego i nie dostaną oni po tysiąc euro jak kiedyś mówiono LOL, jeszcze wyjdzie na to, że będą dostawać więcej niż przeciętny Polak

Bardzo bym prosił mniej rasizmu i wyzwisk, a więcej konstruktywnej krytyki

Tu trochę o tym co się dzieje

http://fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranci-z-afryki/informacje/news-kopacz-pod-koniec-lipca-polska-poinformuje-ilu-imigrantow-pr,nId,1842064

Kopacz gada o "odpowiedzialności" za imigrantów. Jaką Polska ma odpowiedzialność za jakichkolwiek imigrantów. Najpierw powinniśmy być w stanie sobie pomóc, zanim zaczniemy pomagać innym. Ale przecież według Komorowskiego Polska to świetny kraj do życia...

Jeszcze się okaże, że zostawią po sobie taki burdel, że posprzątać tego nie będzie się dało.

Taka prawda ludzie wyjeżdżają z Polski bo tu ciężko się i tak żyje, nie pisze już tego, że większość z nas nawet do emerytury nie dożyje jak dalej tak pójdzie :>, zobaczcie co się dzieje w Anglii i innych krajach UE mimo, że tam podobno lepiej...

Szanowny Panie Ministrze!

My - Polki i Polacy, korzystając z wolności i demokracji, sprzeciwiamy się przyjęciu imigrantów dryfującym ku
wybrzeżom Europy.

Jesteśmy przedstawicielami różnych religii i światopoglądów - popieramy pomoc faktycznie bezbronnym ofiarom -
sprzeciwiamy się jednak udzielaniu pomocy wszystkim imigrantom co - jak czas pokazał - wbrew oczekiwanym korzyściom
przynosi wymierne straty, przyczyniając się do wzrostu terroryzmu, nienawiści oraz napięć społecznych na tle
religijno-kulturowym. "No-go-zones" to określenie gett w Europie, zamieszkałych głównie przez afrykańskich i
bliskowschodnich imigrantów, gdzie służby mundurowe nie mają wstępu; to są "państwa w państwie" z bardzo wysokim
wskaźnikiem przestępczości, realnie zagrażające bezpieczeństwu wewnętrznemu kraju. Niosąc krótkowzroczną pomoc garstce
ludzi narażamy się na długofalowe efekty, mogące dotknąć wszystkie Rodaczki i wszystkich Rodaków. Ponieważ jesteśmy
kosmopolitami, podróżnikami, ludźmi otwartymi - widzieliśmy to na własne oczy, słyszeliśmy na własne uszy - toteż nie
mówimy z poziomu nienawiści, jedynie z doświadczenia. Pan jeszcze tego nie zna,choć ma szansę poznać, będąc
bezkrytycznym filantropem. Jako równie (naiwnie i krótkowzrocznie) współczujący będzie miał Pan szansę stawić czoła
większej ilości egzotycznych i archaicznych zjawisk, takich jak: przymusowe małżeństwa, rytualne okaleczania, terroryzm,
religijna nienawiść i idący za nią wzrost przestępczości. To nie jest abstrakcja, to nie ksenofobia - z tym borykają się
dziś kraje Europy. Nie reprezentujemy szowinistycznych ruchów, bo stoi to w sprzeczności z naszą, wspomnianą wcześniej,
światopoglądową otwartością. Nasza otwartość nie jest jednak powierzchowna i nie pozostawia miejsca na nieprzemyślaną
pomoc, jest natomiast przykładem prawdziwej wolności, stojącej w kontrze z dyktatem poprawności politycznej,
sabotującej demokrację w obronie "mniejszości".

Na wspomnianych łodziach brak jest najbardziej bezbronnych i najbardziej narażonych na przemoc - kobiet i dzieci.
Większości z uciekających do Europy mężczyznom nie grozi śmierć, głód czy prześladowania religijne - chcą jedynie
poprawić swoją sytuację materialną. Nie rozumieją oni jednak i nie będą akceptować naszych zwyczajów oraz wartości, o
czym świadczy chociażby fakt wypychania za burtę Chrześcijan.

Nie sprzeciwiamy się imigracji w ogóle - zachodnie nacje przyjęły wielu, realnie zagrożonych prześladowaniami ludzi z
Afryki i Bliskiego Wschodu. Oni i One są dzisiaj politykami, dziennikarzami, pisarzami. Zanim zostaniemy posądzeni o
rasizm to zapewniamy, że ci ludzie mają nasze pełne poparcie. Skrajna ideologia nie ma rasy, toteż nie walczymy z rasą,
tylko ze skrajnościami i fanatyzmem. Tym samym - ze skrajną filantropią i polityczną poprawnością.

Mając powyższe na uwadze wnosimy o odwagę, czyli sprzeciw wobec udzielaniu przez Polskę pomocy imigrantom
napływającym ku wybrzeżom Europy. Nie jesteśmy skrajni, choć tak nazwą nas media. Jesteśmy wolnymi ludźmi. Dlatego
piszemy... póki możemy.

Jeśli nie wykurzy ich polskie prawo, to wykurzą ich Polacy. Mam nadzieję, że nasza "armia dzielnicowa" (w końcu każde miasto taką ma, prawda? :D ) zajmie się takimi imigrantami, jeśli dojdzie do tego, o czym mowa. Nie mam zamiaru płacić za jakichś nierobów i patologię, która zamieszkała w Polsce tylko po to, żeby wysysać nasze pieniądze i zabierać pracę, której i tak nie ma za wiele. Jeśli chcą obcokrajowców u nas, to niech zrobią coś takiego, jak w krajach składających się w dużej mierze z imigrantów (Kanada), a mam tu na myśli "Skilled Worker Visa" i podobne.

Naprawdę płakać mi się chcę, im więcej czytam o tym co wyczyniają rządzący.

Najpierw wplątują Polskę w sprawy Ukrainy. Rozumiem, że można było im pomóc, ale nakładanie sankcji na Rosję to czysta głupota.

Teraz chcą przyjąć imigrantów. Pomijam już zagrożenia z tym związane, ale na Miłość Boską, nie mamy środków, aby ich utrzymać. Najpierw należałoby zmienić system prawny związany z przedsiębiorstwami, aby łatwiej można było nimi zarządzać oraz obniżyć trochę podatki. Wtedy istnieje szansa na tworzenie miejsc pracy, w których można by wykorzystać imigrantów jako tanią siłę roboczą. Polska by zyskała więcej środków do zarządzania i powoli, lecz jednak zaczęła spłacać część długów.

Oczywiście ten plan jest nierealny, ponieważ Unia Europejska jest organem decydującym i nie pozwoli na to. Utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, że chcą zrobić z nas tanią siłę roboczą oraz rynek zbytu.

Nawiązując jeszcze raz do emigrantów, nawet jeśli musielibyśmy ich przyjąć, to nie wróżę im udanej przyszłości w Polsce. Najprędzej zostaną przestępcami, ponieważ nie spodobają im się płace (Zasiłki itp.).

Widzę, że tutaj niektórzy serio myślą, że emigranci przybywają do krajów Europy, będą przykładnymi obywatelami i takie tam. Niestety mam dla was złą wiadomość. Jakkolwiek by to teraz nie zabrzmi rasistowsko, czarnoskórzy ludzie nie palą się do pracy. Oni przybywają do Europy bo myślą, że jest tak obrzydliwie bogata, że spokojnie może ich utrzymać na socjalu.

Dlatego jak najbardziej popieram petycje, bo mamy w kraju już dość własnych meneli, jeszcze nam z Afryki takich brakuje, no jasne.

W wolnym tłumaczeniu "18-letni Muhamed , obywatel Somalii , zgwałcił i pobił 12-letnia dziewczynkę. Podczas gwałtu , gdzie na przemian wymierzał jej ciosy w głowę krzyczał do dziewczynki cyt: "czarny ku*as jest drogi".

Sad wziął pod uwagę młody wiek oskarżonego i wymierzył mu kare.... 180 godzin prac społecznych za gwałt , pobicie oraz pedofilie."

04fe2802f543.jpg

Tak wygląda "tolerancja" według Unii Europejskiej :)

Rzecz działa się w Szwecji więc można by uznać że dość blisko nas.

Dyskusja na temat oraz oryginalny opis sytuacji znajduje się pod tym linkiem http://www.sadistic.pl/skazany-za-gwalt-vt366906.htm

Podpisałem, ale czy ma to jakikolwiek sens? Niemiec powie Polak robi, zatem taką petycją co najwyżej się podetrą. Tak naprawdę nie mamy żadnego demokratycznego wpływu na to co się dzieje wokół nas... Ważne żeby tym na "górze" się hajs zgadzał, reszta nie ma znaczenia. Nie będę tu przytaczał przykładów bo chyba każdy z was dobrze wie jak jest...

wyjątek potwierdza regułę, zobacz na skalę co się dzieje

"Polacy rasiści, każdy to powie" itd - wiekszosc zna to z pewnej piosenki i tu jest tego idealny przyklad - jak dla mnie jak chca niech przyjezdzaja. Rasistow i tak juz mamy w naszym kraju (ot np zalozyciel watku), religie, sekty tez.

Jak chca niech przyjezdzaja, po za tym w tym liscie widac ogromne luki w rozumowaniu. Po pierwsze - jakim prawem jakas idiotka sie wypowiada za mnie? To ja powiem ze my jako wszyscy ludzie chcemy jej smierci. I co? Taka jest prawda? Nie. Wiec juz po tym widac ze klamie jak z nut.

Po drugie - serio az tak sie troszczy o chrzescijanstwo? To niech popatrzy na tych w imieniu ktorych sie bezprawnie wypowiada - ilu polakow tak na prawde, z czystym sumieniem moze powiedziec o sobie ze jest aktywnym chrzescijaninem? Mniej niz 1/10.

Po trzecie - "Jako równie (naiwnie i krótkowzrocznie) współczujący będzie miał Pan szansę stawić czoła
większej ilości egzotycznych i archaicznych zjawisk, takich jak: przymusowe małżeństwa, rytualne okaleczania, terroryzm,
religijna nienawiść i idący za nią wzrost przestępczości." - brak komentarza odnosnie genialnosci tego tekstu... rytualne okaleczania sa powszechne od dawna w roznego rodzaju sektach. I nikt nie wie ile osob to praktykuje. I nikt z tym nic nie robi. Wiec najpierw by sie pani Jadwiga wziela za sb, swoje dzieci jesli ma a potem za reszte polski/europy/swiata. Terroryzm... Bo na pewno kazdy przyjezdza do obcego kraju z nadzieja ze zabije milion ludzi, wysadzi 300 budynkow itd. Przymusowe malzenstwa? Ciekawe gdzie... Sory memory, ale prawo to prawo. A prawo polskie zabrania tego wiec by bylo karalne zgodnie z kodeksem karnym. Religijna nienawisc... zawsze byla, zawsze jest i zawsze bedzie. Co do wzrostu przestepczosci - to podam cos co powoduje wiekszy jej wzrost - takie poglady. Wszyscy be, wszyscy pase, tylko ja jestem dobry, nieomylny, cala reszta to czyste zlo.

A na koniec taka zagwozdka na niedziele - 2 wojna swiatowa. Polska podbita. Polacy emigrowali wtedy wszedzie - do francji, do anglii, do usa. Gdzie sie dalo. I co? Tez powinni zamknac granice dla nas? Ze polacy to komunisci i nie powinni miec wstepu do demokratycznych panstw? Wedlug was (tych co popieraja ankiete) tak. To sie nazywa konsekwencja ;).

Ps - nwm wgle kto jej dal prawo cokolwiek pisac. Ta petycja ma wiecej dziur niz szwajcarski ser. Sprzeciw wobec muzulmanow rozumiem i popieram. Ale nie wobec migracji wgle. A wedlug petycji wychodzi ze chce zatrzymac imigracje z innych kontynentow (nie napisala jakich wiec tez np usa) do europy jako argumenty podajac muzulmanow. I super. Ale tez jednym z celow petycji jest podanie rozwiazania danego problemu. I jakie to rozwiazanie podaje? Zatrzymac cala emigracje? Brak rozwiazania? :P

Nie ma czego się obawiać. Nawet jeśli wepchną nam na siłę imigrantów, to dzień później będą już oni w Niemczech/Francji (o wiele lepszy socjal).

Przecież takie petycje są bez sensu, ile to już było razy tak że obywatele pod czymś się podpisywali a potem te podpisy i tak lądowały w koszu, tym bardziej że sprawa dotyczy prawa unijnego, na które zwykły polak nie ma wpływu bo nawet Prezydent nie zrobi referendum. Możemy zrobić co najwyżej to co inne kraje robią wobec terroryzmu - wyrazić oburzenie i zrobić jakiegoś #taga na twitterze.

Może biedny autor napisze petycję o to by zatrzymać wyjazd młodych ludzi za granicę? Bo już około 2 miliony Polaków jest za granicami. Bo to co tutaj jest to zwykła pierdoła w porównaniu z problemem emigracji zarobkowej z naszego kraju. Wszyscy wiemy, że kolorowi tu i tak nie przyjadą w większej ilości bo nie ma po co.

Zanim zaczniecie mówić "Imigrantom Nie!" powiedzcie "Emigrantom z Polski Nie" i ściągnijcie ich z powrotem do kraju . Mówicie o zabraniu wam pieniędzy, a ilu Polaczków bierze kasę w UK czy w Niemczech na swoje dzieci, które mieszkają w Polsce, tym samym zabierając pieniądze dla potrzebujących np. Anglików ? Ilu Polaków żyje na socjalu za granicą bądź pracuje na czarno (państwo na tym traci)? Zanim zaczniecie patrzeć negatywnie na kogoś i mówić negatywnie o kimś spójrzcie na siebie czyt. (polske).Przypomnieć Ci historię jak Polak porwał, zgwałcił i zabił 9 latkę we Francji? Tutaj masz swoją tolerancję według Polaków. :]Petycja bez sensu .. "Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz!".

Imigranci z EEU przynoszą zysk do budżetu UK, imigranci spoza EEU prznoszą straty, więc myślę, że aż takimi strasznymi pijawkami na rządzie Wielkiej Brytanii nie jesteśmy... Ja nic nie mam przeciwko ludziom innnego wyznania, czy koloru skóry, tutaj w Anglii widziałem wielu "ciapatych"(wiem że oryginalnie miało to być poniżające dla nich, ale nie wiem jak inaczej całą grupę można określić), którzy normalnie sie zintegrowali, pracują, mają rodziny, mieszkania. Ale ściąganie iluś milionów "ciemiężonych" emigrantów nie prowadzi do niczego dobrego. A już na pewno u nas nie ma warunków, żeby sprowadzach ich masowo. A dam sobie rękę uciąć, że dostaną dużo lepszy socjal i możliwości pracy niż niejeden Kowalski...

Kaczka, napisałeś, że Polacy sami wyjeżdżają za granicę, a czepiamy się o to, że ktoś ma przyjechać. Jakby nie patrząc, to wyjeżdżamy z kraju, nie ze swojego "widzimisię", ale dlatego, że nie mogą tutaj dostatnie żyć. Zakładam, że jeśli przyjadą do Polski imigranci, to Polaków wyjedzie jeszcze więcej.

Zwyczajna wojna informacyjna. Wyolbrzymiacie problem.

warn_ico.png
Zwyczajna archeologia. I spam. - Might