Immediate music/Audiomaschine etc

Co myślicie o takim rodzaju muzyki ?
Szczerze ja nie umiem grać przy innej :)

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=ZYeYold6Uys&feature=related

Słuchając takiego rodzaju muzyki można bardzo często odpłynąć w odległe zakamarki naszych najskrytszych marzeń oraz w pełni zrelaksować się podczas wykonywania danej przyjemności czy to z przymusu czy z własnej inicjatywy. Gdyby nie taka muzyka w moim sercu wraz z wiekiem rozrastałaby się wielka pustka, którą jedynie by pogłębiały nadchodzące obowiązki.

Pozdrawiam

Klasyka gatunku, te 2 utwory są w co drugim filmie lub trailerze:

[media=]

Mam na płytkach ponad 1000 utworów "Epic Music" i pochodnych. Jest to wspaniała poruszająca muzyka (a raczej wydarzenie) - jednakże nie dla wszystkich, a na pewno dla cierpliwych.

Znalazłem raz mix na YT 5 godzin epic music. Przesłuchałem ponad 10 razy grając w najróżniejsze gry ;d

Pozdrawiam

Wciagneliście mnie w to, naprawdę fajne. Znacie może taki kawałek który leciał gdy piłkarze wchodzili na murawę na euro 2012? na pewno to było cos z epic music.

Heart of Courage ;) @ Sancio.

Ja osobiście (tak, pochwalę się xD) współpracuję z Markiem Petrie z PostHase Music ;) Sam takiej muzyki słucham już ze dwa lata ;)

Pozdrawiam.

Wciagneliście mnie w to, naprawdę fajne. Znacie może taki kawałek który leciał gdy piłkarze wchodzili na murawę na euro 2012? na pewno to było cos z epic music.

To właśnie pierwszy utwór, który tutaj zamieściłem. Fragment z Euro jest w połowie

Niesamowite to jest, epic do potęgi :D Dzieki wam, obczaiłem sam ale nie mogłem zedytować posta, zawiecha neta :P TSFH w ogóle jest niesamowite, dzięki że pozwoliliście mi to odkryc :D

Nie ma za co. Polecam audiomaschine (filmik z wilkiem w tle) również genialna muzyka.

Pozdrawiam

Nie ma za co. Polecam audiomaschine (filmik z wilkiem w tle) również genialna muzyka.Pozdrawiam

Audiomachine ;pp

Od siebie dodam Two Steps from Hell. Słuchając takiej muzyki aż ciary po plecach przechodzą. Polecam w 100%

sorry+_9d65b45f8bf056f0df3424c4e9044452.png

Wciągnęliście mnie w tą muzykę, spodobała mi się

Od wieków jadę na takiej. Ludzie mają naprawdę dziwne miny, kiedy pokazuję im, czego słucham w wolnym czasie...

youtube.com/watch?v=ZWd-lxVTsFc&feature=related (tylko w 1080p!)

a właśnie, jak dokładnie nazywa się taki typ muzyki ?

Co myślicie o takim rodzaju muzyki ?
Szczerze ja nie umiem grać przy innej :)

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=ZYeYold6Uys&feature=related

Słuchając takiego rodzaju muzyki można bardzo często odpłynąć w odległe zakamarki naszych najskrytszych marzeń oraz w pełni zrelaksować się podczas wykonywania danej przyjemności czy to z przymusu czy z własnej inicjatywy. Gdyby nie taka muzyka w moim sercu wraz z wiekiem rozrastałaby się wielka pustka, którą jedynie by pogłębiały nadchodzące obowiązki.

Pozdrawiam