Mam problem, gdyż jak próbuje zaimportować mój zapis z wiedźmina 2, wyświetla się komunikat "Nie udało się zaimportować stanu gry z Wiedźmina 2". Samej dwójki nie mam zainstalowanej, ale utworzyłem sztucznie ścieżkę docelową, by mogło wykryć zapis gry. Zapis się pokazuje ale wczytać go nie mogę. Aha dodam jeszcze, że dałem ten sam zapis kumplowi i jemu on działa więc to, że jest uszkodzony nie wchodzi w grę.
Import zapisu z wiedźmina 2
a posiadales oryginal w2 i teraz w3?
Mam oba oryginały, tak. Znalazłem już jednak źródło problemu. W moim przypadku musiałem zmienić nazwę komputera na taką, która nie posiada żadnych polskich znaków, oraz stworzyć nowy profil użytkownika bez polskich znaków, wtedy przerzucić zapis na ten profil, odpalić wieśka 3 i zaimportować z tamtego profilu. Wtedy można podczas gry zapisać, przerzucić na swój główny profil i dalej grać normalnie.
Tak dla potomnych.
Mam problem, gdyż jak próbuje zaimportować mój zapis z wiedźmina 2, wyświetla się komunikat "Nie udało się zaimportować stanu gry z Wiedźmina 2". Samej dwójki nie mam zainstalowanej, ale utworzyłem sztucznie ścieżkę docelową, by mogło wykryć zapis gry. Zapis się pokazuje ale wczytać go nie mogę. Aha dodam jeszcze, że dałem ten sam zapis kumplowi i jemu on działa więc to, że jest uszkodzony nie wchodzi w grę.