- Czy można przeszukać zabite przez nas zombie?
- Czy istnieje coś w stylu banku naszych itemów? (Takie depo w tibi)
- Walczyć z 3 zombie na raz? (Daje rade)
- Jeżeli widze gracza który chodzi po domach i zbiera itemy zabić od razu czy dać znak na proxity?
- Można jeździć samochodami ?
- Jak zdobyć dolary?
- Znalzałem broń której nie potrzebuje, brać magazynek?
- Czy można sprzedawać rzeczy w safe zone?
Inefstion: Survival stories (warz)
- Czy można przeszukać zabite przez nas zombie? Itemy z zombie wylatuja obok
- Czy istnieje coś w stylu banku naszych itemów? Tak w safezonie można je przechowywać jest nieograniczona liczba miejsc .
- Walczyć z 3 zombie na raz? (Daje rade) Zależy od doswiadczenia, przy użyciu broni palnej ? Jasne ! Lecz przy użyciu broni białej mogłbyś mieć problemy, lecz po kilku dniach powinieneś się nauczyć walki .
- Jeżeli widze gracza który chodzi po domach i zbiera itemy zabić od razu czy dać znak na proxity? Zabij, ponieważ tylko raz spotkałem kogoś "Friendly" .
- Można jeździć samochodami ? Nie, nie ma w grze pojazdów .
- Jak zdobyć dolary? Wylatują z zombie.
- Znalzałem broń której nie potrzebuje, brać magazynek? To zależy od ciebie, najlepiej weź całą broń, ponieważ w SafeZonie ją zostawisz ;-)
- Czy można sprzedawać rzeczy w safe zone? Nie .
Licze na Like .
1. Nie, ale bardzo rzadko wylatują z nich dolary, a w IS potrzeba ich bardzo dużo na chociażby magazynek.
2. Tak. Jest safe-zone i tam możesz dać itemy do depo. Ale radze uważać bo przed SZ kampi dużo ludzi.
3. Bronią palną tak ale nie radzę. Zwoła jeszcze większa hordę zombie. Bronią białą da rade, muszą się tylko zombie zbugować i bijesz No ale z większą ilością już może być problem...
4. Od razu zabijaj. Jak gra była jeszcze we wcześniejszej fazie to się dało spotkać kogoś "friendly". Teraz jedynie "friendly" mogą być twoi koledzy z którymi grasz.
5. Nie, aczkolwiek twórcy zamierzają wprowadzić nową mapę a wraz z nią samochody.
6. Z zombie. Drugą walutę kupujesz za pieniądze.
7. Jak uważasz.
8. Nie.
PS: mam już 1455 expa czyli zabiłem już 291 zombie, a nie wypadło mi nic, normalne to jest?
A i czy czapki coś dają i są dużo warte?
Miałem takie
Boonie Hat
Maska klauna
Maska jasona
Hard Hat
Akurat te czapki nic nie warte , a to, że pieniądze ci nie wypadają to trochę dziwne.
- Czy można przeszukać zabite przez nas zombie?
- Czy istnieje coś w stylu banku naszych itemów? (Takie depo w tibi)
- Walczyć z 3 zombie na raz? (Daje rade)
- Jeżeli widze gracza który chodzi po domach i zbiera itemy zabić od razu czy dać znak na proxity?
- Można jeździć samochodami ?
- Jak zdobyć dolary?
- Znalzałem broń której nie potrzebuje, brać magazynek?
- Czy można sprzedawać rzeczy w safe zone?