InfectZ

Jest to emulator WarZ, szukam kogoś z kim mógłbym w tą grę pograć :>>> oczywiście PVP.

Wymagania:

- Nie ma wymagania wiekowego ale ma być ogar.

- Poczucie humoru :>

- Mikrofonu i team speaka.

z-mmo.com bardziej polecam stoi juz kupe :) 100x lepsze

znam inny lepszy ktorego nie moge wymienic oficjalnie ze wzgledu na to ze to priv wiecej na pm lub gg 34203232

z-mmo.com bardziej polecam stoi juz kupe 100x lepsze
znam inny lepszy ktorego nie moge wymienic oficjalnie ze wzgledu na to ze to priv wiecej na pm lub gg 34203232

Nie uważacie że to co teraz zrobiliście jest niekulturalne i chamskie?

Szukam kogoś do gry w grę a wy piszecie o innych emulatorach, nie uważacie że trochę to nie na miejscu?

P.S Nadal szukam kogoś do gry :>

Nie uważacie że to co teraz zrobiliście jest niekulturalne i chamskie?Szukam kogoś do gry w grę a wy piszecie o innych emulatorach, nie uważacie że trochę to nie na miejscu? P.S Nadal szukam kogoś do gry :>

Bardziej niewłaściwe jest to, że mówisz otwarcie o prywatnym serwerze, gdzie jest to zabronione przez regulamin. Na forum tego emulatora znajdziesz więcej osób niż tutaj.

na wymienionym przez ciebie jest pełno cheaterow na tym na ktorym gram wszystko z dotacjii idzie w antycheata nie spotkalem sie z naruszeniem zasad gry fairplay tak wiec wole grac tam gdzie nie ma cheatow i sie przy tym dobrze bawic pozdro

na wymienionym przez ciebie jest pełno cheaterow na tym na ktorym gram wszystko z dotacjii idzie w antycheata nie spotkalem sie z naruszeniem zasad gry fairplay tak wiec wole grac tam gdzie nie ma cheatow i sie przy tym dobrze bawic pozdro

Jeśli nie grałeś w coś to proszę o nie wypowiadanie się, Jest jeszcze możliwość że grałeś w to jakiś czas temu, w infectz są aktualizacje antycheata, nie spotkałem się jeszcze z żadnym cheaterem.

w takim razie nie wiesz co mówisz , twoje twierdzenie jest błędne 3 dni temu raptem tam grałem i natrafiłem na cheaterów więc nie mów że nie grałem pozatym to jest forum publiczne i każdy ma prawo do wypowiedzi ...

Jest to emulator WarZ, szukam kogoś z kim mógłbym w tą grę pograć :>>> oczywiście PVP.

Wymagania:

- Nie ma wymagania wiekowego ale ma być ogar.

- Poczucie humoru :>

- Mikrofonu i team speaka.