Infestation Survivor Stories

Siema.

Swoje konto do gry oddałem koledze, który gra na moim caly czas. Teraz chciałem sobie troche pograć, no i mam problem bo nie mam konta.

Czy ktoś by mi oddał konto, lub porzyczyl troche bym sobie pogral oczywiście za free.

bo jak bym mial kase to bym kupił.

jak by ktos chciał dac login i haslo to piszcie pw

Poproś kolegę o zwrot ?

W końcu to twoje konto ty płaciłeś itd.

A co ISS kupiłem grę rok temu ? Ciągle dostaje jakieś wiadomości, ale pytanie czy jak wbije na konto to wszystko będzie normalnie działać ? Nie muszę od nowa kupować ? Bardzo długo było nie używane

Jako że jest to gra b2p jak raz kupisz możesz wejsc ponownie za 5 lat i nadal będzie działać(może będą chcieli np email potwierdzić).

Nie chce mu konta zabierać bo on kupywal mi pacc do tibi, tylko zebym gral ;d

To pożycz na chwilę tak jak tutaj chcesz pożyczyć?

Dla mnie mógł bys mieć tu nawet 5000 postów(a nie 2),być administratorem i znał bym twoje dane i tak bym nie dał ci żadnego konta.

no widzisz, nie wszyscy sa tacy jak ty. ja oddalem kumplowi, nawet jak bym cie nie znal a wiedzial bym ze nie bede juz np w to gowno gral bo by mnie gra wkurwiala ( to tak czysto teoretycznie) to bym tam konto pozyczyl czy oddal nawet. bo na co mi to jak gra pewnie upadnie za 5 lat. ;d

Ale to jest co innego bo jak bym cie znał to też bym ci dał,ale o tobie nic nie wiem i nie mam pewnosci czy sobie konta nie przywłaszczysz.

Pożyczajcie innym konta a potem płaczcie na forum że wam konto ukradli potem.....

Siema.

Swoje konto do gry oddałem koledze, który gra na moim caly czas. Teraz chciałem sobie troche pograć, no i mam problem bo nie mam konta.

Czy ktoś by mi oddał konto, lub porzyczyl troche bym sobie pogral oczywiście za free.

bo jak bym mial kase to bym kupił.

jak by ktos chciał dac login i haslo to piszcie pw