Infestation (WarZ) - serwer prywatny, szukam ludzi do wspólnej gry

Witam. Parę dni temu wykupiłem na miesiąc serwer w grze Infestation. Gramy we 3 z kolegami, reszta 'starego' klanu skończyła zabawę w świecie Infestation.

Poszukuję ludzi chętnych do wspólnej gry. Serwer jest na hasło, biegamy po całej mapie, zbieramy przedmioty, doświadczenie no i 'godziny'. Dużym problemem Infestation są cheaterzy, każdy zapewne się z którymś spotkał (jest ich cała masa), dlatego też założyłem swój serwer. Chcę zebrać więcej osób, by gra była ciekawsza. Teraz gdy wprowadzono podział serwerów na trialle, premium i veteran, chcemy uzbierać 100godzin gry między innymi, po to by grać własnie na tych ostatnich serwerach. Słyszałem/czytałem, że problem cheatów jest tam mniejszy.. w sumie to byłoby logiczne, bo czy każdemu cheaterowi chciałoby się 'przeżyć' 100godzin, a później złapać perma? Jeżeli ktoś jest chętny, prosiłbym o wpisanie się w tym temacie ew. o wiadomość na priv. Nie chcę robić ani masówki na serwerze/w klanie (większe szanse o nieuczciwych graczy) także hasło oraz nazwę serwera czy klanu podam na priv lub przez tsa - jakoś się dogadamy.

Mam nadzieję, że znajdzie się chociaż parę osób, które nie zraziły się do końca do tej gry i chciałyby pograć 'normalnie' i uczciwie. Pozdrawiam.

Serwer będzie stał jeszcze 24dni i kilka godzin.

Prywatnego ts'a nie posiadamy, ale siedzimy na darmowym grając w lola/infestation i inne gry - jak na razie nie ma z nim problemów.

W sumie ja mogę się dołączyć do gry :) ciągle solo latałem i trochę nudno było.

Sorki za późną odpowiedź, ale dane masz już wszystkie podane na privie ;)

Póki co nastawiamy się na granie 'pve' (pvz jak ktoś woli), ale jak uzbieramy większą ilość ludzi, zawsze można pobawić się/potrenować w pvp dzieląc się na drużyny.

Około 15-15:30 będę na serwerze w razie czego ;)

Mam pytanie. Kiedyś miałem WarZ, ale sprzedałem. Parę kumpli kupiło grę i chcę kupić jeszcze raz. Tylko pyt. Skąd ludzie na allegro mają konta za 10 zł? Kradzione? Jest adnotacja, że nie biorą odpowiedzialności za bany od twórców gry i kogoś tam jeszcze...

Hmm, może wysyłają zaproszenia na 'triale'? Czyli takie konta próbne lub coś w ten deseń? Musiałbym zobaczyć aukcje.

Mogę zagrać ale na TS3 będę pewnie wchodzić rzadko, grać też teraz rzadko ale jak już będę to tylko polootować.

A te 100 godzin, żeby dołączyć do veteran serwerów musi być na konkretnej postaci czy ogólnie na wszystkich postaciach na koncie?

Ja chętnie dołączę myśleliście może żeby robić tak 4 fun strzelanki np 5 vs 5 (to naprawdę świetna zabawa :)) na umówionych zasadach i oczywiście te lepsze itemy oddaje się jak padnie ktoś.

PM rozesłane. Jak ktoś chce to mogę przyjąć Was również do klanu, zawsze to lepsza widoczność gdzie kto jest i kto kim jest :P

Aozu, ja jestem jak najbardziej za takimi zabawami. Póki co jestem ja i dwóch kolegów (jeden uczy się do poprawek akurat) no i w temacie wysłałem już wiadomości do 4 osób.

Jakbyśmy grali, byłoby już nas 7dmiu, zawsze można 3vs3 jak każdy wyfarmi sobie sprzęt lub poczekać na więcej chętnych ;)

możliwe że wkręcę na server paru moich znajomych jeśli to nie problem ogólnie to ode mnie z ts WarZ ma z 8 osob zobaczę ile będzie chciało grać jeśli to nie problem i spokojnie nie ubijają ludzi dopiero jak ktoś ich ubiję wtedy to zaczyna się z naszej strony deer hunting :).

Jaki TS jak co?

te klucze za dychę to jak gra w ruletkę konto może zostać za parę dni, godzin zbanowane a możesz grać i wiecznie dlatego lepiej dołożyć te klika złoty. sam od kilku dni myślę nad zakupem i w sumie sam nie wiem, w porównaniu do DayZ w które grałem (czekam na stand-alone) mapy są skromne nie mówiąc o tej mapie gdzie jest totalne pvp (te jedno miasto), a wiem bo grałem w pirata 9h.

193.33.176.236 tutaj na tsie siedzimy poki co, a co do zapraszania znajomych jestem jak najbardziej za :) Oczywiście, jeżeli żaden nie cheatuje ;D

Też bym chętnie pograł samemu nudno.:)

Też chętnie sie przyłącze, na otwartych PvE i tak łatwo wyłapać deada.

Jeśli ogłoszenie nadal Aktywne to bardzo chętnie bym się przyłączył. Troszkę już mnie frustruje Spawn>>Dead >> Spawn>> dead.... . A zawsze weselej z ludźmi na TS, eksploracja fajniejsza i łatwiejsza :)

No problem w tym ze jak grywam sobie w porach 14/18 jest pusto i później po 22 1 osobe max widziałem

Witam wszystkich. Chetnie dolacze do serwera. Bieganie samemu z nozem i branie po dwoch zombie jest powoli malo rozrywkowe no i cheaterzy... przerazaja mnie czerwone napisy w okienku chatu o permach co 10-15 minut. Jesli uzbiera sie kilku chetnych do grania stalego, to mozecie mnie brac pod uwage, zeby sie dolozyc do serwera.

Jest Autor? Może ktoś inny mógłby podesłać na priva Dane żeby wbić na serwer, i jakiegoś skype albo ts, żeby można było pograć?

Jeżeli są osoby dalej zainteresowany to prosze o kontakt na PW - podam tsa.

Planuje wraz z dwoma znajomymi stworzyc jakis team (klan) w gry Survivalowe :) Miedzy innymi WarZ, DayZ i te ktore wyjda :)

Tak wiec szczerze zapraszamy. Wiecej info PW

Niedługo ruszy forum.