Witam. Parę dni temu wykupiłem na miesiąc serwer w grze Infestation. Gramy we 3 z kolegami, reszta 'starego' klanu skończyła zabawę w świecie Infestation.
Poszukuję ludzi chętnych do wspólnej gry. Serwer jest na hasło, biegamy po całej mapie, zbieramy przedmioty, doświadczenie no i 'godziny'. Dużym problemem Infestation są cheaterzy, każdy zapewne się z którymś spotkał (jest ich cała masa), dlatego też założyłem swój serwer. Chcę zebrać więcej osób, by gra była ciekawsza. Teraz gdy wprowadzono podział serwerów na trialle, premium i veteran, chcemy uzbierać 100godzin gry między innymi, po to by grać własnie na tych ostatnich serwerach. Słyszałem/czytałem, że problem cheatów jest tam mniejszy.. w sumie to byłoby logiczne, bo czy każdemu cheaterowi chciałoby się 'przeżyć' 100godzin, a później złapać perma? Jeżeli ktoś jest chętny, prosiłbym o wpisanie się w tym temacie ew. o wiadomość na priv. Nie chcę robić ani masówki na serwerze/w klanie (większe szanse o nieuczciwych graczy) także hasło oraz nazwę serwera czy klanu podam na priv lub przez tsa - jakoś się dogadamy.
Mam nadzieję, że znajdzie się chociaż parę osób, które nie zraziły się do końca do tej gry i chciałyby pograć 'normalnie' i uczciwie. Pozdrawiam.
Serwer będzie stał jeszcze 24dni i kilka godzin.
Prywatnego ts'a nie posiadamy, ale siedzimy na darmowym grając w lola/infestation i inne gry - jak na razie nie ma z nim problemów.