Szukam spoko ekipy do zaczecia przygody z infestation World. Wymagany Skype/ts3. Oczywiscie zapraszam ludzi z poczuciem humoru z ktorymi da sie fajnie pograc i sie posmiac. Moge zaoferowac pomoc bo mialem duze doswiadczenie z gra.
Infestation World
Twórcy jak zwykle się spisali się na medal. Gra miała wystartować o 4, mamy 11, a oni napisali, że może za pare godzin otworzą. Na tej grze spoczywa klątwa upośledzonych deweloperów.
Mogę pograć o ile będzie się dało zalogować, jak będzie jakiś serwer ts3 to też spoko
i jak tam Panowie, gra ktoś ?
Gracie? Jeśli tak to dawać mi tu tsa na PW ;f
Rowniez z checia bym pogral i po streamowal
jezeli gracie to dawajcie ts'a z checia dolacze pozdro
Okey, mialem problemy z wlaczeniem gry ale tera dziala, wiec kazdy kto chcialby teraz cos pograc pisac PW albo wbijac na ts3 podam na PW
Jak bardzo Pay2Win, opłaca się tykać ?
Za punkty premium mamy skórki do postaci, szybszy respawn, niektóre większe magazynki, dodatki do broni i chyba jakieś czapki czy coś. Reszta ważnych rzeczy jest za dolary. Także, spokojnie można grać, bo napewno nie będzie człowieka, który wydał hajs na snajperkę
Zagrałbym z wami ale mam problem za każdym razem gdy chce się zalogować wyskakuje mi " Login failed , please try again later". Da się coś z tym zrobić?
ref nadal szukam kogos do gry!
Zapraszam na steam:turson9627 gram z kumplem i szukamy osób do klanu
Szukam spoko ekipy do zaczecia przygody z infestation World. Wymagany Skype/ts3. Oczywiscie zapraszam ludzi z poczuciem humoru z ktorymi da sie fajnie pograc i sie posmiac. Moge zaoferowac pomoc bo mialem duze doswiadczenie z gra.