Infinite Aion Elyos

Witam wszystkich!!

LEGION

Moonlight

Rekrutuje nowych graczy!!!

LvL 30+

Legion z ponad Rocznym starzem rekrutuje nowych graczy niezaleznie od lvla!!!!

Profesjonalna ekipa z doświadczeniami!!!

Zapewniamy:

1. Mila przedewszystkim Atmosfere!!!

2. Pomoc w grze!!!

3. wspolne rifty, instancje, itp.!!!

4. 4lvl LEgionu

Legion ten jest mily dla nowych i pomocni. Od graczy wymagamy jedynie kultury i poczucia humoru :D

Piszcie w grze do: Pannon, Hoki, Heza

lub tez piszcie chec do gry z nami pod tym tematem!!

Podajcie aby wasze nicki i godziny w ktorych mozna was "zlapac" ;P a sami do was napiszemy :)

Wszystkich chetnych zapraszamy serdecznie!!!

Forum Legionu ;)http://pl-moonlight.guildlaunch.com

o k**wa będziemy mieli konkurencje na forum spoko może spotkamy się w abyss albo na świecie elyos

Widzę ,że zbiera się ekipa "Pedałków" powodzenia ....

hmmm nirozumiem oco ci chodzi??

Wybacz moje uprzedzenia, po prostu nie lubie elyosów jako rasy :P

Wybacz moje uprzedzenia, po prostu nie lubie elyosów jako rasy

Ja nie lubie Aiona jako gry.... ale to moje zdnaie :)

Wie ktoś jak sobie poradzić z błędem "This program is unavailable in your country" ?

Normalnie załamuje już ręce przy tym i niepotrzebnie zniechęcam się do AION'a...

Niech mi ktoś powie co mam zrobić , to chętnie z wami zagram , powiedzcie mi czy Elyosów jest mnie/więcej na servie ?

Jakby ktoś mógł uploadnąć swój folder bin32 to byłbym naprawdę wdzięczny-ponoć w większości przypadków pomaga z moim błędem i napiszscie jeszcze jak to mam updatnąć do tego nowego patcha.

Wie ktoś jak sobie poradzić z błędem "This program is unavailable in your country" ?Normalnie załamuje już ręce przy tym i niepotrzebnie zniechęcam się do AION'a...Niech mi ktoś powie co mam zrobić , to chętnie z wami zagram , powiedzcie mi czy Elyosów jest mnie/więcej na servie ?Jakby ktoś mógł uploadnąć swój folder bin32 to byłbym naprawdę wdzięczny-ponoć w większości przypadków pomaga z moim błędem i napiszscie jeszcze jak to mam updatnąć do tego nowego patcha.

Elyosów jest więcej, patche wgrywasz oficjalnym launcherem, co do błędu, przestaw sobie region na Europę.

Powiedz mi po co mam zmieniać region na Europę jak server obsługuje wersje tą Amerykańską ?

Proszę kogoś niech wrzuci swój działający folder bin32

ok upne ci i podesle link

ok Łapaj :)http://www.wupload.com/file/10634348/bin32.rar

Co tu dużo mówić , nie działa i na tym kończę... rezygnuje z Aiona - tylko nerwy na tym straciłem.

Jeżeli masz jeszcze trochę cierpliwości w zanadrzu to napisałem na oficjalnym forum InfiniteAion tutorial jak zainstalować Aion'a.

Gra może ci nie działać bo zainstalowałeś ją poprzez NC Soft Launcher, który instaluje najnowszą wersję 2.5.0, a wersja wspierana przez serwer AionInfinite to 2.1.0+...

Tutorial: http://infiniteaion.com/ipb/index.php?/topic/9111-install-aion-21012/

W razie potrzeby mogę przetłumaczyć.

Powiedz mi po co mam zmieniać region na Europę jak server obsługuje wersje tą Amerykańską ?Proszę kogoś niech wrzuci swój działający folder bin32

Serwer chociaż obsługuje wersję Amerykańską i tak działa na Europejskiej, w moim launcherze automatycznie wybrał region na Europę i jakoś dużego problemu nie miałem...

Ja mam pytanko odnosnie tego patcha dalej trzeba zaczymywac Lunchera???.

ok działa mi serv czekam tylko az ktos z was powie mi na jakim podservie gracie ? Prosze o szybka odpowiedz

warn_ico.png
Warn za złamanie podpunktu 2.8. - crracked

Realm Pride low rate ;)

Pisze sie ale nigdy nie gralem w aion gg 35027190

Dorzucam się chciałbym zagrać na tym serwerze z wami.:) jakby co gg 28500373

Spoko jak w dosyc szybkim tempie wbijesz 20 lvl to cie Invniemy :D

Dlaczego w dosc szybkim?? Poniewaz zaraz zdobedziemy 4 lvl legionu i podnosimy cap przyjmowania od lvla 30 ;P

Post edit ;)