Infinite Aion

Ja również jestem chętny. Jak coś, piszcie na GG to się zgadamy na jakiegoś TS'a.

Też mogę grać. Po stronie asmo mam gladiatora na 26lvl'u... Ewentualnie możemy zacząć od początku.

Dzięki za podpowiedzi - odpowiedzi super że piszecie. Znalazłem w sumie dziś całkiem przyjemny Legion AvenorA ;] ...... CYA "Burzyk"

Dzięki za podpowiedzi - odpowiedzi super że piszecie. Znalazłem w sumie dziś całkiem przyjemny Legion AvenorA ;] ...... CYA "Burzyk"

To współczuje gustu

Najliczniejszy legion na serwie (130+ osóB), a są ledwo w top 40, a przed nimi jest 2-osobowy legion... Nie mówiąc już o ludziach (są wyjątki) zazwyczaj nolifach

Dzięki za info. Nie znam obecnej na serwie "siły" ani układów. Mi zależy tylko na wspólnym graniu a nie na "24h ON". Więc jak coś mi nie bedzie odpowiadać , to będę szukał dalej.

Temat zawsze jest otwarty... ;)

UP

Rzeczywiście Mesjah legion do bani...

Temat zatem pozostaje aktualny KANTOR SZUKA dobrej paczki do gry ];>

low rate pm Burzyk

cya

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.8. - crracked

Ja też się chętnie przyłączę ;)

Gram frakcją Asmodian klasą Spiritmaster :P

Nick:Alkestis

Ja dołączyłem do gildii AvenorA i w sumie jest tylko ok. 20 członków a nie 130:P

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Jak się czujecie po ostatnim przegranym warze o teren xD ?

Asmo przegrali xD

mój priest forever <3:D

A moje pytanie trochę z innej beczki :)

A mianowicie ktoś próbował się zarejestrować na forum infiniteaion ? O co chodzi z pytanie Challenge Question ? Co trzeba tam wpisać ?

Kombinuje z odpowiedziami i za cholerę nie mogę się przez to głupie Challenge Question zarejestrować . Proszę o pomoc jeśli komuś się udało ? ;) thx z góry

mam do was pytanie jaki jest teraz patch na infinite aion? i jezeli bedzie mniejszy to jak go downgradowac ?

mam do was pytanie jaki jest teraz patch na infinite aion? i jezeli bedzie mniejszy to jak go downgradowac ?

Downgrade Aiona nie da się zrobić żadnym oprogramowaniem dodanym przez NCsoft, możesz szukać coś po jakiś forach o privach albo samemu kombinować.

Oficjalnie jest patch 2.6, ale ja gram na 2.7 (najnowszy) i nie mam problemów - być może coś przegapiłem z newsów o IA :]

Gracie na serwerze low rate? po stronie asmodians jak sciagne gre to dam wam znac w grze

a moze jakas ekipa gra na serwerze high rate mam tam sina na lvl 55 wiec moge zagrac na low lub high rate ale tylko po stronie asmodians

Gracie na serwerze low rate? po stronie asmodians jak sciagne gre to dam wam znac w grzea moze jakas ekipa gra na serwerze high rate mam tam sina na lvl 55 wiec moge zagrac na low lub high rate ale tylko po stronie asmodians

Gildia, która tutaj była przedstawiona w pierwszych postach (tj. Polish Guards) bodajże wymarła/wymiera - rzadko kogoś z nich widzę, przed wakacjami zaś często ich widywałem. Na low rate siły są bardzo nierówno podzielone (tzn. większość przypada na cio.. znaczy elyosów), więc grać bardziej opłaca się na dzień dzisiejszy u asmo. Z tego forum zgranej ekipy żadnej nie ma albo ja o tym nie wiem

Witam.

Postanowiłem pograć w Aiona na prywatnym serwerze, jakim jest Infinite, jednak nie samemu. Wiem, że na tym forum ktoś tam gra. Temat był o tym, ale aż 2 miesiące temu. A może są tutaj ludzie, którzy dopiero chcą zacząć zasmakować dzieła NCSoftu?

Tak więc jeśli ktoś chciałby popykać w Aiona, lub jeśli ktoś już gra, to napiszcie w tym temacie. Z chęcią zapoznam się ze światem Atrei :)

Pozdrawiam.