Infinite Aion

Witam.

Postanowiłem pograć w Aiona na prywatnym serwerze, jakim jest Infinite, jednak nie samemu. Wiem, że na tym forum ktoś tam gra. Temat był o tym, ale aż 2 miesiące temu. A może są tutaj ludzie, którzy dopiero chcą zacząć zasmakować dzieła NCSoftu?

Tak więc jeśli ktoś chciałby popykać w Aiona, lub jeśli ktoś już gra, to napiszcie w tym temacie. Z chęcią zapoznam się ze światem Atrei :)

Pozdrawiam.

Nigdy nie grałem w Aiona a chętnie bym sprawdził jak to tam hula. Napisz do mnie na gg (niewidok non stop).

GG: 9361691

Ja dzisiaj też zacząłem grę na tym servie :) jak coś to napisz mi tutaj pw :)

P.S Gram na Lov Rate, nick Khilayia klasa gladiator :)

Tylko pytanie na jakim serwie zaczeliście? Low/high rate czy testowym z ver.2.6 ?

Jak wbijecie 30+ to zapraszamy do gildii: GREATER ESPADA - pisać PW do członków

Zapomniałem - oczywiście low rate

Witam.

Również poszukuję chętnych do rozpoczęcia wspólnej gry na tym serwerze low rate.

Nick w grze Turbokisiel albo tutaj na PW.

Pozdrawiam.

Wiem że to może głupie pytanie ale...

Powiedzcie mi jak dostać się do Altgard ? :D

Myśle nad tym 2 dzień :D

Jest może jakaś teleportacja z Ishalgen ?

Pomóżcie bo gram 1 raz w Aiona i nie moge tego ogarnąć .

mam 14 lvl i nie wiem gdzie expić.

To tyle prosze o szybką odpowiedź

@UP - ostry jesteś, wykonaj Ascension Quests (będą w q kampanijnych) i samo Cię przeniesie; masz także teleportera w pierwszej wiosce, ale nie pamiętam czy działa zanim zrobisz ascesion

Do autora: jak zbierzesz jakąś ogarniętą grupę to napisz mi PW, pogadamy, a jak się dogadamy to zrekrutuję was do legionu.

Powiem Tak najpier umówcie się gdzie chcecie Grać. Jaki Server LOW/HIGH i rasa ELYOS/ASMODIAN JAk coś moge zacząć z wami .

Proponuję Wam raczej dojść do jakiegoś istniejącego już legionu, zazwyczaj są to ludzie pomocni, dadzą Wam rady jak ogarnąć grę i pomogą z początkowymi instami. Jest tam zazwyczaj dużo członków, z komunikatorami też nie ma problemu. Jedynym problemem jest to, że możecie trafić na dzieciarnię, której podobno coraz więcej na tym serwerze, bo robi się "modny".

hehe :)dzięki za szybka odpowiedz ^^

dałem rade :)

Hmm chętnie z wami zagram, właśnie miałem wypróbować Aiona.

Ale downloadne dopiero na jutro albo na niedzielę

Witam chciałem zagrać w Aiona pobrałem NCsoft Launcher, ale nie mogę go włączyć. Można jakoś inaczej pobrać Aiona?

Chociażby tutaj jest download: http://download.mmosite.com/html/1/3467/ (tylko pamiętaj, że takie wersje nie są aktualizowane, więc trzeba potem wszystkie zaległe patche ściągać), jest to wersja NA.

Z checia pogram z wami sam malo wiem o aionie pierwszy raz w to gram mam 2 postacie na 31 i 22 lvl .

Bez ekipy exp powyzej 25 lvl jest meczarnia nie ze wzgledu na moby tylko na wszechobecne zabijanie lov leveli przez przeciwna frakcje .

ps. Ma moze ktos jakis sposob jak zarobic na tym servie aby sie w miare ubrac lub jak wyglada sprawa z instancjami i dropami z nich .

Czesiek jak narazie zbieraj aether mozna dobrze zarobic od 40 lvl możesz zbierać już zwykły aether ludzie skupuja to np.scrolle potki

Witam :)

Mam problem ze Stigma Skillami .

Powiedzcie mi jest od tego jakiś quest ?

Jeśli tak to powiedzcie gdzie go zacząć .

Z góry thx :)

@UP - ostry jesteś, wykonaj Ascension Quests (będą w q kampanijnych) i samo Cię przeniesie; masz także teleportera w pierwszej wiosce, ale nie pamiętam czy działa zanim zrobisz ascesionDo autora: jak zbierzesz jakąś ogarniętą grupę to napisz mi PW, pogadamy, a jak się dogadamy to zrekrutuję was do legionu.

Ty Asmoo ! 60810172865893f4.jpeg

Ja elyosami gram , jest 12 polskich gildii i mili ludzie , tak więc zapraszam do Elyosów :3

UP temat

Szukam ludzi do których mógłbym przyłączyć sie na low serwie albo elyos albo asmo.

Wracam po rocznej przerwie na tym serwie.

Mam postać na high rate po stronie Asmo jakby coś ;) ...

Jednak gra samemu strasznie mnie nudzi, a co za tym idzie mogę grać każdą postacią aby tylko - z kimś - dla kogoś - z dobra paczką ]; >

dajcie znac jak coś wiecie - preferuję polskie gildie

Burz właśnie też wróciłem po długiej przerwie i mam już na low rate asmo chantera więc jak coś to pisz.