Infinite Crisis - darmowa MOBA czyli gra podobna do LoL-a

Hey Wszystkim!

Infinite%2BCrisis%2B250x130%2Bwww.kopaln

Od kilku dni zagrywam się w Infinite Crisis - to darmowa gra MMO typu MOBA czyli wieloosobowa zabawa z rzutem izometrycznym. W tym wariancie wybieramy jednego z kilkunastu super bohaterów pokroju Batmana, Supermena, Kapitana Ameryki czy Flasha oraz innych kultowych komiksiaków. Jeżeli chodzi o tryb walki to nie odbiega on od tego z LoL-a dwie drużyny na przeciw siebie walczą o jakiś punkt czy mordują się wzajemnie. tym co wyróżnia Infinite jest ładna komiksowa grafika oraz bardzo ciekawe i zabawne animacje. Po pierwszych minutach chce się przetestować wszystkie możliwe warianty skili i ustawień aby zobaczyć te efekty. Można rzucać samochodami w przeciwników czy ciskać w nich piorunami lub meteorytami, na prawdę możliwości jest sporo i dają dużo fanu. Jeżeli znudził was nieco LoL (tak jak mnie) to zerknijcie sobie na tą grę.

Dorzucam filmik a w opisie więcej info na temat gry:

https://www.youtube.com/watch?v=ctnqOCXrhqU

Gra słaba, nie ma szans zaistnieć na większą skalę. Kilka pierwszych gier może wydawać się ciekawe, ale potem wychodzą jej wszystkie minusy.

IC umarł daaawwwno temu, osobiście odradzam marnowanie na to czasu. Turbine strasznie zniszczyło tą grę, kompletnie nie potrafi się za nią zabrać, w sumie nigdy też nie umiało...

Grałem z zagranicznym teamem na eslu w infinity crisis zajmowalismy zawsze miejsce w 5 . Na poczatku meta byla fajna , grało dosc ludzi , duzo teamow... A teraz meta jest totalnie zniszczona niektóre postacie ktore byly ap cos takiego jak w lolu zostały totalnie zmienione. Gra umiera

Hm niestety nie mam porównania ponieważ w grę gram od weekendu. Wiadomo niema doskonałej gry na razie mi osobiście gra się dobrze niech tak będzie jak najdłużej.

Obecnie trojka najlepszych moba to LoL, DOTA 2 i SMITE. I to nie opinia a fakt i nikt nie zaprzeczy. A odnosnie miejsc ktore z tego lepsze itd to juz subiektywne - LoL pod wzgledem liczby graczy, dota pod wzgledem zlozonosci a smite za nowatorskie pomysly (system taki byl w LOCO, swoja droga chetnie bym pogral ale gra zamknieta :/emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Hey Wszystkim!

Infinite%2BCrisis%2B250x130%2Bwww.kopaln

Od kilku dni zagrywam się w Infinite Crisis - to darmowa gra MMO typu MOBA czyli wieloosobowa zabawa z rzutem izometrycznym. W tym wariancie wybieramy jednego z kilkunastu super bohaterów pokroju Batmana, Supermena, Kapitana Ameryki czy Flasha oraz innych kultowych komiksiaków. Jeżeli chodzi o tryb walki to nie odbiega on od tego z LoL-a dwie drużyny na przeciw siebie walczą o jakiś punkt czy mordują się wzajemnie. tym co wyróżnia Infinite jest ładna komiksowa grafika oraz bardzo ciekawe i zabawne animacje. Po pierwszych minutach chce się przetestować wszystkie możliwe warianty skili i ustawień aby zobaczyć te efekty. Można rzucać samochodami w przeciwników czy ciskać w nich piorunami lub meteorytami, na prawdę możliwości jest sporo i dają dużo fanu. Jeżeli znudził was nieco LoL (tak jak mnie) to zerknijcie sobie na tą grę.

Dorzucam filmik a w opisie więcej info na temat gry:

https://www.youtube.com/watch?v=ctnqOCXrhqU