Infinite Crisis ekipa

Siemka

Szukam 4 osob z ktorymi mozna by było cos ugrac. Gram od kilku dni i jest miodnie :P

Najlepiej jak kazdy by mial kd ratio 2.0 +

Piszcie tutaj w komentarzach a ja sie do was odezwe.

A i najlepiej wiek 16 , 17 +

Dzieki i Pozdrawiam

Ja się pisze ^_^ mimo, że mam team to od czasu do czasu czemu nie, zawsze też mogę pomóc w kwestiach technicznych etc

nick: Reason_wh0

Jestem w trakcie ściągania, także gdy tylko skończę podam tutaj mój nick i dodam wyżej wymienionych do znajomych ;)

Nick : Pawcioyy

Nick : BElluu

Czy tylko mi się wydaje, że ta gra jest jakaś prosta, czy po prostu grają tam noobki :D?

jakby co moj nick siema1995 mozna na jakiegos ts3 wejsc albo cos .

Właśnie ściągam wiec jak coś możecie się do mnie odezwać nick : Nerullekk

Siemanko,

odświeżam trochę temat

Szukam osób w wieku 17+, które w IC troche już grają (fajnie by było, gdyby miały więcej niż 12 postaci) oraz osoby, które mają troche wolnego czasu :)

Chciałbym zrobić team z polskich graczy i uczestniczyć w każdym możliwym turnieju.

Troche o mnie: jestem już, można tak powiedzieć starym wyjadaczem(należe do pierwszej generacji graczy IC), grałem w kilku teamach. W grze na chwilą obecną można spotkać mnie pod nickiem Reason_wh0 (tag zostanie zdjęty za niedługo, więc nick zmieni się na wh0). Mam wszystkie postacie etc.

Szukam osób z przedewszystkim czasem ( w tygodniu codziennie między 17-24 i praktycznie całe weekendy) i ambicjami, by coś w IC osiągnąć.

mój skype: akhab114 - tutaj też można do mnie pisać

Siemka

Szukam 4 osob z ktorymi mozna by było cos ugrac. Gram od kilku dni i jest miodnie :P

Najlepiej jak kazdy by mial kd ratio 2.0 +

Piszcie tutaj w komentarzach a ja sie do was odezwe.

A i najlepiej wiek 16 , 17 +

Dzieki i Pozdrawiam