Infinite Crisis Kod

Witam mam pytanie czy można zdobyć kod jeszcze do jokera wiem że jest kod do ivy jeszcze mam pytanie jak jungluje się w tej grze bo ja będe dopiero zaczynał grać

skin do jokera możesz jeszcze wychaczyć gdzieś na giveawayach tylko ;/

co do jungli:

jest ona banalna, jak jesteś początkujący polecam te dwie postacie: Nightmare Batman i Atomic Poison Ivy.

Jako stolen power wybierz sobie consume i detonate(gdy zaczniesz ogarniać powoli polecam kombinacje detonate + cameras lub physic assault + cameras, ale to już trzeba wiedzieć o co chodzi ^_^ )

Jako itemki do jungli polecam dla Nightmare Batmana: Marauder Knife+Marauder Shield + 3HP Potions a dla Atomic Poison Ivy: Marauder Ring + Marauder Shield+ 2HP Potions + 1 Will Potion + 1 Modular Tektite Vial

Reszta itemów według uznania ;)

Co do skilli na 1 levelu dla NightBata: W, dla APIvy: Q

Jeśli chodzi o możliwości obie postacie są dobre, wiele drużyn nie lubi grać na NightBat, ale też APIvy jest dość często banowana, bądź grana jako support.

buidly znajdziesz tutaj: www.dawnbase.com

możesz też pytać w grze: Reason_wh0

aha Dzięki w jungle od byle jakiego robota zaczynam i mam jeszcze jedno co to jest za robot duży na topie i jak na bocie z takim piorunem i ile trzeba grać żebu uzbierać powiedzmy 8400 pkt na bohatera

ten z piorunem, daje bonus w postaci EMP; jeśli zabjesz go, w bazie dostaniesz totem, który jeśli zrzucisz obok turreta, unieruchamia go na 4(jeśli zabiłeś tylko 1 robota z "piorunem") lub 8 sekund(jeśli zabiłeś 2), świetna sprawa do robienia dive'ów.

Jeśli chcesz dobrze zacząć jungle to polecam od "robotów regenrujących hp"

http://i.imgur.com/HPYbbYj.jpg?2

tutaj jest mapka(nie moge znaleźć w większej rozdziałce ;_; ) z zaznaczonymi campami w jungli.

Na postać za 8400 trzeba hmm ok. 40, może 50 gier. Ciężko mi jest powiedzieć, gdyż sam mam już wszystkie postacie, więc nie bardzo zwracam uwagi na to, ile meritu dostaje się po walce >.>

aha dzieki

Witam mam pytanie czy można zdobyć kod jeszcze do jokera wiem że jest kod do ivy jeszcze mam pytanie jak jungluje się w tej grze bo ja będe dopiero zaczynał grać