Infinite Crisis

Hej :)

To jak, dostał się ktoś może do bety? Mi się niestety nie udało... A przyznam, że jestem ciekaw. Ja wiem, ja wiem, nie jest to rewolucja, nie przebije konkurencji, ale uniwersum DC to moja słabość, więc z chęcią pogram.

A Wy co myślicie? Czy macie już dość gier z tego gatunku? ;]

Ja osobiście nie lubię moba, więc nie zagram.

MOBA mam juz dosc, za duzy natlok tego. Ale rowniez mam slabosc do DC, a zwlaszcza do nietoperka, wiec chetnie sprawdze gdy wyjdzie.

Oddam klucz jeśli komuś zalezy, pisac priv

Ja osobiście nie lubię moba, więc nie zagram.

To co ty robisz w tym dziale koleszko. Wiem, że są "zabawni" użytkownicy na tym forum, ale bez przesady, bo można pęc ze śmiechu.

Ja się zapisałem dawno ale dalej pisze że peding to beta status konta

Tzn. kiedy się zapisałeś ? Bo też zapisałem się "dawno" (środek marca) i ani widu ani słychu o zaproszeniu.

Gra wydaje się chyba najciekawsza pośród tych o których słychać więcej i częściej (w porównaniu do MOBA od Blizzarda), więc jakby to ująć- grałbym.

Kluczyk dostałem, aczkolwiek mimo klucza mam status konta pending, więc pozostaje mi czekać. Niestety jest na tym NDA, więc First look czy stream na razie nie wchodzą w grę ale jeżeli mi zaakceptują konto, to chętnie podzielę się wrażeniami pierwszymi tutaj ;)

Ja też założyłem 3 konta i nadal czekam i dostałem te kody że niby szybciej się dostać i klapa czekam uwielbiam moba i z niecierpliwością czekam na przyjęcie.

A może ktoś grał (sporo) w LoLa i/lub w DotA 2 i potrafi jakoś porównać IC z tymi dwoma królującymi moba ?

Rozgrywka w IC jest jak dominion. Są dwie bazy, kilka punktów umieszczonych na okręgu a naszym zadaniem jest je przejmować. Drużyna która pierwsza straci punkty przegrywa. Sama rozgrywka bardziej skłania się niestety ku LoLowi. Sama grafika tez bardziej lolowata i tak jakoś ehh. To nie to czego oczekiwałem. Jakaś taka ta rozgrywka dziecinna a nie taka jakiej oczekuje fan DC. Konto mam, nawet materiał leży z tej gry na dysku i czeka na zdjęcie nda.

Chyba warto zajrzeć do swoich skrzynek dzisiaj, bo prawdopodobnie poszła jakaś fala zaproszeń. Sam dostałem klucz więc może komuś jeszcze się pofarciło.

Tak, dużo osób dostało dzisiaj zaproszenia. Szkoda tylko, że ich login serwer leży ;p

Tak, dużo osób dostało dzisiaj zaproszenia. Szkoda tylko, że ich login serwer leży ;p

Wychodzi na to, że przesadzili z ilością tych zaproszeń. Jacy nieostrożni albo skromni, bo sądzili, że mało kto się zainteresuje.

Rozgrywka w IC jest jak dominion. Są dwie bazy, kilka punktów umieszczonych na okręgu a naszym zadaniem jest je przejmować. Drużyna która pierwsza straci punkty przegrywa. Sama rozgrywka bardziej skłania się niestety ku LoLowi. Sama grafika tez bardziej lolowata i tak jakoś ehh. To nie to czego oczekiwałem. Jakaś taka ta rozgrywka dziecinna a nie taka jakiej oczekuje fan DC. Konto mam, nawet materiał leży z tej gry na dysku i czeka na zdjęcie nda.

Z tego co piszesz, to IC mi się nie spodoba. Nie znoszę Dominiona, a za uniwersum DC aż tak nie przepadam abym dostał +10 do miodniości podczas gry. Jednak dalej pozostają animacje, system naszego konta gry itp., co oczywiście sprawdzi się dzięki tym zaproszeniom, ale nie dzisiaj. Szkoda kampić na coś co pewnie nie ruszy do nocy.

macie DA8M-7JLK-7PTP-ZE4H

Jak ktoś nie ma klucza to prosze: LR6Z-24HB-BWY4-EN97 :)

nędzna gra

nędzna gra

Gdzieś zgubiłeś chyba swojego pupila. Dalej nie możesz go odnaleźć, to trzeba było pamiętać, że nie możesz mieć własnego zwierzaka. Ehm, w sumie to może źle go wołasz ? Nie

Ben! Benny! Ben gdzie jesteś!?
tylko
BAN! BAN! Mój tyś, gdzie jesteś ?!
Jak się z nim spotkasz, to daj znać, i napisz czy cały i zdrowy.

A teraz poważnie, jak stoi sprawa z tym MOBA, bo niby tyle szumu przed tymi falami zapów, gdzie tutaj dalej zanikająca dyskusja ?

Witaj zapraszam do nas ts3 ;P ts3.novasociety.com

Zaproś mnie do znajomych Nicco-II ;P

IC to nie tylko Dominion ^^ Jest też mapka ,która wygląda na SR tylko ,że w fazie BETY. Do osób co mają status PENDING: logujecie się na stronie, klikacie "Beta Management" i tam akceptujecie po czym możecie grać. Ja od siebie dodam ,że do Bety się nie zapisałem ,a klucz dostałem o.O

http://www.f2p.com/giveaway-closed-beta-keys-for-infinite-crisis/ Tu macie jeszcze 900 kodów do gry.

Hej :)

To jak, dostał się ktoś może do bety? Mi się niestety nie udało... A przyznam, że jestem ciekaw. Ja wiem, ja wiem, nie jest to rewolucja, nie przebije konkurencji, ale uniwersum DC to moja słabość, więc z chęcią pogram.

A Wy co myślicie? Czy macie już dość gier z tego gatunku? ;]