Witam was serdecznie. Otóż potrzebuje paru informacji w poszczególnych grach, ponieważ nie wiem zbytnio która wybrać a taki temat nie nadaje się w szukam mmo. Prosiłbym o wypowiadanie się osób, które aktualnie grają lub nie dawno zakończyli przygodę z danym MMO.
Zacznijmy może od tytułu Rohan Online :
1) Przede wszystkim na początek ciekawi mnie czy serwery w miarę tętnią życiem, czy może została garstka high lv. Z tego co wyczytałem Rohan jest nastawiony na grind party więc przydało by się do tego parę osób.
2) Jeśli online mamy już ok to jak sprawa wygląda z tym grindem. Coś jak w L2/Dekaron itp.? Dostajemy questy na każdym lv wykonujemy a resztę trzeba dobić na mobach czy może tylko grind? Jeśli mowa jest o grindzie, to jaki on jest? F1-F2 i tak w kółko i żeby zdobyć lv trzeba poświęcić dzień gry?
3)Miło by było jakby już jakaś doświadczona osoba mogła w miarę podać czas potrzebnego expienia na dany lv czyli 1-30 i tak w górę.
4) Jak to jest z klasami? Jakiś balans między nimi czy może opcja typu : ty się nadajesz tylko na PvE a ty na PvP.
Drugim tytułem o jaki chciałem zapytać jest Cabal :
1) W cabalu nie osiągnąłem zbyt wiele wbiłem 89lv. Tak samo jako pkt.1 w Rohanie jaka jest populacja, na którym serwerze obecnie gra najwięcej osób?
2) Również i tutaj ciekawi mnie czas jaki jest potrzebny żeby wbić cap lv z tego co pamiętam 89 wbiłem w jakiś tydzień może trochę dłużej.
Cóż powiedzmy, że póki co to koniec ale mam jeszcze pytanie do tych co grają w Aion'a. Mam problem z downloadem ściąga się do 51% i stoi w miejscu wyczytałem, że wtedy jest instalacja ale nie wiem z jakiego powodu nie chce się zainstalować. Czy ktoś wie jaki może być tego powód?
Z góry dziękuje za odpowiedzi i Pozdrawiam.