Informacje potrzebne do wymiany

Witam, dostałem propozycje wymiany mojej gry na konto Gw2. Chciał bym się was spytać jakie informacje musze otrzymac przy wymianie. Czy prócz oczywistych loginu, hasła i maila jest coś jeszcze co musze otrzymać?

Klucz cd-key.

Dzięki niemu możesz odzyskać konto, które zostało skradzione. Wystarczy podać cd-key i inne informacje supportowi. Klucz jest też potrzebny do weryfikacji konta (np. chcesz zmienić maila, wtedy musisz podać supportowi klucz, żeby było jasne, że to to twoje konto).

No i musi ci jeszcze podać hasło do maila, żebyś mógł się do niego zalogować.

Po pytaniu wnioskuję, że to twoja pierwsza wymiana konta. Musisz pamiętać, że osoba, która ma klucz, ma tak naprawdę władzę nad kontem. Może zdarzyć się taki scenariusz, że ty wymienisz się, dostaniesz konto GW2, a po kilku tygodniach nie będziesz mógł się zalogować, bo właściciel wysłał ticket do supportu z prośbą o pomoc w przywróceniu "skradzionego konta". Może to zrobić właśnie dzięki kluczowi. No i jeśli dwie osoby podadzą ten sam klucz, to konto jest banowane przez ANet.

Rozumiem, dzięki bardzo za odpowiedź :)

Witam, dostałem propozycje wymiany mojej gry na konto Gw2. Chciał bym się was spytać jakie informacje musze otrzymac przy wymianie. Czy prócz oczywistych loginu, hasła i maila jest coś jeszcze co musze otrzymać?