"Inna" grafika

Witam, mam pytanie. Jak można uzyskać taką grafikę która jest na tym

Chodzi mi o to, że w ogóle cała mapa tak jakby "inaczej" wygląda, tak bardziej przejrzyściej.. Myślę, że wiecie o co mi chodzi xD Jest jakiś sposób aby uzyskać taki efekt? Czy jest to może grafika, która tak dawniej wyglądała zanim wprowadzili jakiś patch zmieniający ją :) Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Jeśli chodzi o ramki - są to ramki z LoLa z 2011/2012 roku, jeśli chodzi Ci o wygląd trawy i tak dalej, to koleś chyba gra na minimalnych detalach, żeby mu gra lepiej chodziła. Tak myślę, chociaż mogę być w błędzie ;) Ewentualnie może to być baaaardzo stary LoL i tej grafiki już nie można uzyskać.

Tak, nie chodzi mi o te ramki ale o wygląd tej trawy itp. Na maksymalnych jak i zarówno na najniższych ustawieniach gry, nie mogę uzyskać takiego samego efektu stąd do was to pytanie :P

Niskie detale i stary wygląd Summoner's Rift, z tego co widzę... To se ne vrati.

Okay, dzięki za wyjaśnienie. Można zamknąć.

Witam, mam pytanie. Jak można uzyskać taką grafikę która jest na tym

Chodzi mi o to, że w ogóle cała mapa tak jakby "inaczej" wygląda, tak bardziej przejrzyściej.. Myślę, że wiecie o co mi chodzi xD Jest jakiś sposób aby uzyskać taki efekt? Czy jest to może grafika, która tak dawniej wyglądała zanim wprowadzili jakiś patch zmieniający ją :) Z góry dziękuję i pozdrawiam :)