Innova czy NCSoft?

A wiadomo coś o tym czy na którymś z w/w serwerów będzie można mieć do zbroi i broni R crystale enchanty, blessy albo zwykłe enchanty za realne pieniądze?

Pozdrawiam

Wkurza mnie ta nazwa "innova" ale wybieram ją ! dlaczego ? ma krótszą nazwę strony... I od początku się wyrabia społeczność gry: ) (ja nie grałem w L2 ;D ale chyba spróbuje).

Wybieram INNOVA

Chcecie płacić za Premium? Odpowiedzcie sobie na to pytanie, a potem zdecydujcie. Jest potwierdzone na 100%

Chcecie płacić za Premium? Odpowiedzcie sobie na to pytanie, a potem zdecydujcie. Jest potwierdzone na 100%

A co daje premium na inovie 2x exp ( dostepny na ncsoft w postaci potow/ runek ) // instcja kamalaka ( daje exp do teo tylko raz dziennie ) // dual box ( na oficijalnych serwerach ncsoft to i tak normalne nawet jak oficjalnie tego zakazuja o botach nie wspomne ) // brak kolejek do wejsci na serwer wiec moje pytanie do Ciebie co daje tak naprawde to premium bo nie widze nic poza szybszym expem .... a co daje ncsoft czego nie ma na inovie boxy z bronia R grade + enchanty do niej , bufki na caly tydzien +10% ataku hp ale o tym nikt nie napisze ^^ bo w koncu na inovie jest premka taka sama jak na ru off (piszecie o niej nie majac pojecia co wogole zabiera to vip acount ) smieszneeee....

Na Innovie przed wyborem postaci albo po wyskakuje mi "You have been disconnected from server. Please login again." To se pogralem..Apropo tego ze wszyscy zaczynaja od zera na Innovie to czasem NCSoft tez nie otworzyl nowych serwow ? Bo cos tam widzialem 2 nowe...

1000000x lepsze jest NCsoft , wyższe lvl'e pomagają , laggów nie ma , ludzie bardzo uprzejmi i nie ma problemu z questowaniem bo odrazu pt robią :)

1000000x lepsze jest NCsoft , wyższe lvl'e pomagają , laggów nie ma , ludzie bardzo uprzejmi i nie ma problemu z questowaniem bo odrazu pt robią

Lagi jakieśtam będą, inna sprawa - w jakim stopniu to się zauważa. W końcu to nie FPS i ping rzędu 120-150 nie jest tak tragiczny.

A co do ludzi, to raczej kwestia indywidualna. Może po prostu miałeś szczęście.

wie ktoś może jak pozbyć się lagów na wersji od ncsoft?

szukałem pomocy na google ale nic konkretnego nie znalazlem, gracze w l2 zaproponowali mi przeprowadzke do Ameryki xD

Mój PC:

AMD Athlon 4x2,81 GHz

4GB RAM

GeForce 9800GT 1GB

łącze: 20MB

jak widać gra "nie ma prawa się ciąć"

jeżeli ktoś miał podobny problem i się z nim uporał proszę o POMOC

wie ktoś może jak pozbyć się lagów na wersji od ncsoft?szukałem pomocy na google ale nic konkretnego nie znalazlem, gracze w l2 zaproponowali mi przeprowadzke do Ameryki xDMój PC:AMD Athlon 4x2,81 GHz4GB RAMGeForce 9800GT 1GBłącze: 20MBjak widać gra "nie ma prawa się ciąć"jeżeli ktoś miał podobny problem i się z nim uporał proszę o POMOC

Polecam alt + P

P.S ja mam słabszy komp i net i nie mam lagów ;P a gram na high detalach

LAGI=INTERNET

FPS=KOMP i tak kazddemu tnie przy siege i kazdy na na low:)a czemu przy takim kompie nie ma prawa ci ciac? prawie na akzdym tnie przy takiej ilosci graczy...musial bys miec do tego dysk ssd pewnie by dzialalo dobrze;:)

Zastanawiam się gdzie będziecie grać?? Innova czy NCSoft??

PS:W wersję od NCSoft można już grać, jest server EURO.