Zastanawiam się gdzie będziecie grać?? Innova czy NCSoft??
PS:W wersję od NCSoft można już grać, jest server EURO.
Zastanawiam się gdzie będziecie grać?? Innova czy NCSoft??
PS:W wersję od NCSoft można już grać, jest server EURO.
innowa! NCsoft nawet na globa upada jest tam tyle hackow ze az zal a innowa ma o niebo lepsze zabespieczenia
Nie zgodzę się, ilość haków i botów jest taka sama.
Gdyby nie fakt iż na serwery wchodzi GoD wybrałbym NCSoft.
czytałem na jakimś forum, większość ludzi woli grę od Innova, bo podobno NCSoft to jeden wielki nieład.
Ja zasugeruje się większością.
U innovy jest plusem , ze wszyscy zaczynaja w ten sam dzien ;p
Innova. Dlaczego ? Bo wszyscy zaczynają od zera.
Innova. Dlaczego ? Bo wszyscy zaczynają od zera.
Dokładnie
też się zgadzam że gra od początku jest dobrze przynajmniej nie będzie dominacji noobów wywyższających się od innych
Czy żeby grać w wersje od Innova będzie trzeba pobierać nowego klienta??
Czy żeby grać w wersje od Innova będzie trzeba pobierać nowego klienta??Tak, Eu-off probably z http://www.lineage2.eu/pl/
...bez komentarza..
...bez komentarza..Nikt nie zmusza Cie do grania na Innova, tylko zapamiętaj proszę że NCsoft ma o wiele wykoxany ItemShop niż Innova. Więc jeśli wolisz zacząć grać szybciej i nie ściągać po raz kolejny nowego clienta GODa (13-14gb) oraz mieć lekko większy ping to graj na NC
a ja mam pytanie kiedy startuje serwer od Innovy? Bo miał chyba dziś być i nie wiem jak się połączyć.
a ja mam pytanie kiedy startuje serwer od Innovy? Bo miał chyba dziś być i nie wiem jak się połączyć.
Dopiero będzie, na początku grudnia
Dopiero będzie, na początku grudnia
wcale ponoc nie na poczatku tylko okolo 21..
wcale ponoc nie na poczatku tylko okolo 21..
Innova is happy to announce that the opening of its brand new free-to-play European service for Lineage II, featuring the highly anticipated expansion Goddess of Destruction, is planned for early December.
Ja chyba nie ogarniam... o co chodzi z tą Innovą a NCsoftem?
Ja chyba nie ogarniam... o co chodzi z tą Innovą a NCsoftem?
Innova wykupiła licencję od NCSOFTU aby wypuścić oddzielny serwer EUROPEJSKI taki Globalny serwer EU. Chyba na tym to polega, ja też za bardzo nie wiem bo od dłuższego czasu już nie gram i nie interesowałem się graniem. DOwiedziałem się 2 dni temu o tej innvie. Pozdro, jak się mysle proszę mnie poprawić ;]
A wie ktoś czy bedzie dało się zmieniać język gry?? Bo na polskim to raczej się będzie głupio grać i trudno przestawić. Pozdro
Innova