Innovia vs NcSoft

Witam. Chciałbym zagrać ponownie w lineage 2 i teraz mam pytanie do was gdzie zagrać? NcSoft czy Innova?

Proszę pisać, który z tych wydawców jest lepszy i pod jakim względem.

Wg mnie lepszy rozwiazaniem jest Innova. Gralem tam, IS nie jest taki zly, boundy nie sa na czas jak to z ncsoftu, mniejszy ping, duzo polakow. Jednak na Arii prawie nikt nie gra a na Core jest zaludnienie i walka o spoty.

Wg mnie lepszy rozwiazaniem jest Innova. Gralem tam, IS nie jest taki zly, boundy nie sa na czas jak to z ncsoftu, mniejszy ping, duzo polakow. Jednak na Arii prawie nikt nie gra a na Core jest zaludnienie i walka o spoty.

Dokładnie, ja także polecam Innova [Eu]. Musisz tylko wybrać serwer. Core [zaludnienie - okazja do licznych pvp] or Aria [pustki - praktycznie wolne spoty]. Wybierz w zależności co wolisz. ;)

L2-Innova mniejsze lagi.

Dokładnie, ja także polecam Innova [Eu]. Musisz tylko wybrać serwer. Core [zaludnienie - okazja do licznych pvp] or Aria [pustki - praktycznie wolne spoty]. Wybierz w zależności co wolisz.

+ 40% to polacy.

Dokładnie, ja także polecam Innova

Sorki, że tak robię, lecz jestem uczulony na błędy:P. Nie piszę się "dokładnie", ponieważ jest to określenie czegoś, to tak jakbyś powiedział

- To było super!

- No perfekcyjnie!(dokładnie)

PS to na przyszłość :) A tak do tematu też polecam Innova :P PzDr!

Sorki, że tak robię, lecz jestem uczulony na błędy:P. Nie piszę się "dokładnie", ponieważ jest to określenie czegoś, to tak jakbyś powiedział- To było super!- No perfekcyjnie!(dokładnie)PS to na przyszłość A tak do tematu też polecam Innova PzDr!

Żeby nie było, sam zacząłeś polonisto za grosza.

dokładniesynonimy: owszem, racja, tak, właśnie
Więc nie pitol tutaj o jakimś "to było super" i "perfekcyjnie" bo nawet na tym się nie znasz, sry nie wyszło Ci i przestań robić trzodę.

@Stoprocent - I na jakim serwerze grasz ? (:

@CiasteczkowyPotwór

Core :) PvP 4ever

@CiasteczkowyPotwórCore PvP 4ever

Kwestia czasu żeby i Aria taka była. Kolega mówił że w ciągu tygodnia przybyło 200 graczy na Arie.

200 graczy na tak duży świat to dużo ? (: Serwery stworzone są na 6k graczy.

A ja mam pytanie z innej beczki :) jakiś czas temu grałem w L2 i grałem jakimś assassinem (chyba rougiem Kamaelów). Ściągnąłem teraz wersję od Innovy i chyba nie ma tej postaci :/ z każdej rasy mam tylko fightera i mystica, a w przypadku Kamael - tylko fightera. Czy wersja Innovy jest "opóźniona" w stosunku do NCSoftu? A może ten assassin teraz inaczej się nazywa? :]

200 graczy na tak duży świat to dużo ? (: Serwery stworzone są na 6k graczy.

Czytaj uważnie.

A ja mam pytanie z innej beczki jakiś czas temu grałem w L2 i grałem jakimś assassinem (chyba rougiem Kamaelów). Ściągnąłem teraz wersję od Innovy i chyba nie ma tej postaci :/ z każdej rasy mam tylko fightera i mystica, a w przypadku Kamael - tylko fightera. Czy wersja Innovy jest "opóźniona" w stosunku do NCSoftu? A może ten assassin teraz inaczej się nazywa? :]

Na start są 2 klasy (krasnale i kamaele mają tylko 1) i później się te klasy dzielą.

Kamael ma wersję tylko Fighter, zawsze tak było i będzie. Assasyn kamaelów, hmm... kamaele nie używają daggerów, może chodzi ci o Soul Hounda (rapier)?

Pewnie masz rację, może pomyliłem tytuł. Wobec tego czy ktoś może mi poradzić kogo wybrać, żeby w przyszłości mieć klasę podobną do szeroko pojętych rogue/assassinów? Wiecie - dwie niewielkie bronie, szybkie ataki, dobre uniki itp. :) istnieje taka w ogóle?

Sorki, że tak robię, lecz jestem uczulony na błędy:P. Nie piszę się "dokładnie", ponieważ jest to określenie czegoś, to tak jakbyś powiedział- To było super!- No perfekcyjnie!(dokładnie)PS to na przyszłość A tak do tematu też polecam Innova PzDr!

buahahahahahah ;D

A ja, drogi Panie Polonisto, pogratuluję Ci składni w drugim zdaniu oraz napisania 'piszę' w miejscu gdzie powinien stać czasownik w 3 osobie, czyli najzwyczajniej 'pisze' ;D

@topic

sorry za offtopa ale gardzę wywyższającymi się ludźmi i nie mogłem się powstrzymać od komentarza :D I serwer jaki polecam to oczywiście Innovia ;)

Pewnie masz rację, może pomyliłem tytuł. Wobec tego czy ktoś może mi poradzić kogo wybrać, żeby w przyszłości mieć klasę podobną do szeroko pojętych rogue/assassinów? Wiecie - dwie niewielkie bronie, szybkie ataki, dobre uniki itp. istnieje taka w ogóle?

Dual daggery to głównie pod PvP o ile się nie mylę, pod PvE jeden. Nie ma to zbytniego znaczenia kogo wybierzesz, bo po 86lvl wszystkie klasy typu Dagger są takie same. Ale do tego momentu... Treasure Hunter (Human) albo Abyss Walker (Dark Elf).

Co do serwera to ja polecam NCSoft. Brak lagów, duża społeczność itd. itp.

Witam. Chciałbym zagrać ponownie w lineage 2 i teraz mam pytanie do was gdzie zagrać? NcSoft czy Innova?

Proszę pisać, który z tych wydawców jest lepszy i pod jakim względem.