No to gramy
Albo wam podam .-.
Insanity Flyff
Zaraz będę na Insanity, nick DirtyHarry.
jak co ts 193.19.167.245
Kto gra dzisiaj pisać! IGN Subarashi (Offline)
PS. Jak ktos chce zagrac pisac w temacie/pw (samemu mi siem cos nie chce :C)
Mam wykoksany 300lvl arcanist.
mogę wbić do was chce zacząć grę blade - slayer ale brak pieniędzy, muszę sprzedać seta na arca + shielda i staffa
ale muszę mieć 2x any soul link scrolle.
Masz ?
Dodam że mój staff i tarcza to jakieś 4kp będę za to miał więc rzecz jasna oddam pieniążki
Ogarnij mi tu ceny tych soul linkow. Moze mi sie uda zoorganizowac kolo 1kp
PS. Mam arca/seraph/mentalista 300 lvl. Ogolnie gram Force Masterem.
PS2. Tak sie jeszcze spytam. Secik na 250?
taa, na 250
jeśli by ci się udało było by cudownie
jakiś ts jest ?
ps1. 1 souling to 950-1000p
No to bieda. Ledwo się uda wyciągnąć te 1000p. W sumie to mam też trochę skrzynek, więc może dropnie. Ts3 (zazwyczaj kanał 3) kolega podał wcześniej. Szukaj po nicku: Ankalogan, TheSpeedSx. Sam wbije gdzieś za 30-50 minut to wtedy pomyślimy. Jak byś mógł bądź na forum/ts3 za 30 minut.
Hej, od jakiegoś czasu pykam sobie ze znajomym casualowo we FlyFF na serwerze Insanity FlyFF (www.insanityflyff.com) i szukamy osób, które chciałyby do nas dołączyć. Mamy w planach stworzyć gildię i poszaleć trochę na siege Na starcie możemy zaoferować wsparcie w levelowaniu (mamy Serapha do supportu) i trochę kaski na sprzęt
. Trochę informacji o samym serwerze:
- Raty 1000x
- zbalansowane PvP
- Max level 300
- Instant awaki (nie trzeba czekać tych kilku sekund na zawakowanie się itemu)
- Tylko dodatnie awaki
- Custom questy
- Customowy system PvP (faction system)
- Party finder z auto-joinem
- Zamiana penya na periny bezpośrednio w inventory
- Pet filter
- Custow glowy
- Vote system i vote shop (exp potiony, pety i inne przedmioty za głosowanie w toplistach)
- Dodany content z chińskiego FlyFFa
- Full content z europejskiego FlyFF Gold
- 1500+ graczy online (w godzinach szczytu 2000+)
- Brak reuse skilli
- Item shop daje tylko minimalną przewagę w grze.
Pewnie dałoby się napisać więcej, ale custom contentu jest po prostu tyle, że ciężko wszystko z pamięci wypunktować Chętni mogą pisać w grze na IGN. xMazel, SLiEMA lub Jancio albo zostawić kontakt w tym temacie.
Gra ktoś jeszcze z was ? w FlyFF ?
Uwielbiam takie community, ludzie nie potrafią grać, ale i tak chcą bo czemu nie Właśnie ściągam, coś tam kiedyś grałem, ale max lvl to był chyba 129 czy coś takiego.