Insanity Flyff

No to gramy :D
Albo wam podam .-.

Zaraz będę na Insanity, nick DirtyHarry.

jak co ts 193.19.167.245

Kto gra dzisiaj pisać! IGN Subarashi (Offline)

PS. Jak ktos chce zagrac pisac w temacie/pw (samemu mi siem cos nie chce :C)

Mam wykoksany 300lvl arcanist.

mogę wbić do was :) chce zacząć grę blade - slayer ale brak pieniędzy, muszę sprzedać seta na arca + shielda i staffa

ale muszę mieć 2x any soul link scrolle.

Masz ?

Dodam że mój staff i tarcza to jakieś 4kp będę za to miał więc rzecz jasna oddam pieniążki :)

Ogarnij mi tu ceny tych soul linkow. Moze mi sie uda zoorganizowac kolo 1kp

PS. Mam arca/seraph/mentalista 300 lvl. Ogolnie gram Force Masterem.

PS2. Tak sie jeszcze spytam. Secik na 250?

taa, na 250 :)

jeśli by ci się udało było by cudownie :)

jakiś ts jest ?

ps1. 1 souling to 950-1000p

No to bieda. Ledwo się uda wyciągnąć te 1000p. W sumie to mam też trochę skrzynek, więc może dropnie. Ts3 (zazwyczaj kanał 3) kolega podał wcześniej. Szukaj po nicku: Ankalogan, TheSpeedSx. Sam wbije gdzieś za 30-50 minut to wtedy pomyślimy. Jak byś mógł bądź na forum/ts3 za 30 minut.

Hej, od jakiegoś czasu pykam sobie ze znajomym casualowo we FlyFF na serwerze Insanity FlyFF (www.insanityflyff.com) i szukamy osób, które chciałyby do nas dołączyć. Mamy w planach stworzyć gildię i poszaleć trochę na siege ;) Na starcie możemy zaoferować wsparcie w levelowaniu (mamy Serapha do supportu) i trochę kaski na sprzęt :). Trochę informacji o samym serwerze:

• Raty 1000x
  • zbalansowane PvP
  • Max level 300
  • Instant awaki (nie trzeba czekać tych kilku sekund na zawakowanie się itemu)
  • Tylko dodatnie awaki
  • Custom questy
  • Customowy system PvP (faction system)
  • Party finder z auto-joinem
  • Zamiana penya na periny bezpośrednio w inventory
  • Pet filter
  • Custow glowy
  • Vote system i vote shop (exp potiony, pety i inne przedmioty za głosowanie w toplistach)
  • Dodany content z chińskiego FlyFFa
  • Full content z europejskiego FlyFF Gold
  • 1500+ graczy online (w godzinach szczytu 2000+)
  • Brak reuse skilli
  • Item shop daje tylko minimalną przewagę w grze.

Pewnie dałoby się napisać więcej, ale custom contentu jest po prostu tyle, że ciężko wszystko z pamięci wypunktować :) Chętni mogą pisać w grze na IGN. xMazel, SLiEMA lub Jancio albo zostawić kontakt w tym temacie.

Gra ktoś jeszcze z was ? w FlyFF ?

Uwielbiam takie community, ludzie nie potrafią grać, ale i tak chcą bo czemu nie :D Właśnie ściągam, coś tam kiedyś grałem, ale max lvl to był chyba 129 czy coś takiego.