Insanity Flyff

Hej, od jakiegoś czasu pykam sobie ze znajomym casualowo we FlyFF na serwerze Insanity FlyFF (www.insanityflyff.com) i szukamy osób, które chciałyby do nas dołączyć. Mamy w planach stworzyć gildię i poszaleć trochę na siege ;) Na starcie możemy zaoferować wsparcie w levelowaniu (mamy Serapha do supportu) i trochę kaski na sprzęt :). Trochę informacji o samym serwerze:

• Raty 1000x
  • zbalansowane PvP
  • Max level 300
  • Instant awaki (nie trzeba czekać tych kilku sekund na zawakowanie się itemu)
  • Tylko dodatnie awaki
  • Custom questy
  • Customowy system PvP (faction system)
  • Party finder z auto-joinem
  • Zamiana penya na periny bezpośrednio w inventory
  • Pet filter
  • Custow glowy
  • Vote system i vote shop (exp potiony, pety i inne przedmioty za głosowanie w toplistach)
  • Dodany content z chińskiego FlyFFa
  • Full content z europejskiego FlyFF Gold
  • 1500+ graczy online (w godzinach szczytu 2000+)
  • Brak reuse skilli
  • Item shop daje tylko minimalną przewagę w grze.

Pewnie dałoby się napisać więcej, ale custom contentu jest po prostu tyle, że ciężko wszystko z pamięci wypunktować :) Chętni mogą pisać w grze na IGN. xMazel, SLiEMA lub Jancio albo zostawić kontakt w tym temacie.

Ja moge chetnie zagrac, bo samemu nuda.

Ja zagram z wami z chęcią ale macie może jakiegoś ts3 ?

Ja także mógłbym zagrać tylko jestem "noobkiem" w flyffie :3 Więc jakby ktoś mógłby potem wytłumaczyć co i jak to z chęcią skorzystam:P

Też mogę. Mam tam kilka postaci na 300. Tylko komunikacja głosowa musi być :D

Ja dopiero moge zaczac grac, jak bedzie juz ts. Ewentualnie ja mam ts. :D

Też chciałbym skorzystać z możliwości gry w większej grupie. ;) Tylko ja też jestem zielony jeśli chodzi o flyff'a... :x

TSa brak, bo jak wspominałem do tej pory graliśmy casualowo i nie było potrzeby, ale oczywiście jeżeli ktoś udostępni serwer to chętnie dołączymy :) Jeżeli chodzi o pomoc w zakresie mechaniki gry, to nie ma problemu. Nie gadać tylko ściągać i grać. No i zostawiajcie przy okazji swoje IGN.

tez bym zagrał tylko bo trzeba było mnie nauczyć ocb bo grałem kiedyś w ta gre ale z 2 lata temu na fanie ja co PM

Też chętnie zagram, choć mam słabe doświadczenie z tą grą.

IGN: destrowy

IGN RainbowFarmer (bardziej będę dostępny w piątek koło godziny 15-16)

PS. Nadal nie wiem kim mam grać ^^

IGN: Blaanid

jestem zupełnie świeży w tej grze. :D

Może dołączę do was :) Gram we flyffa kilka dobrych lat ale muszę rozważyć to ponieważ gram w WildStara ;/

To gramy coś dzisiaj?

ING Ankalogan

Wbijać na Flyffa koło 20.

Ts3 jest.

IGN Subarashi

Tez pogram, ale bardziej casualowo, bd się odzywał.

@Ogarnijcie mi ts'a. (pw coś)

Długo grałem na insanity, mam tam sporo kasy i itemów :) Przez długi czas byłem w TOP10 na serwerze.

Z chęcią z Wami pogram co jakiś czas, jak będziecie w grze to dajcie znać przez PW na forum.

ING Ankalogan uczę się grac dopiero

IGN fenkovsky zaraz zrobie postac. :D