Inspirit Online/ELOA Online

każden chce być liderem a lider jest tylko jeden <3

Polecam naukę języka Polskiego w pierwszej kolejności Ludzie przychodzą do mnie i mówią, że jesteś napalony na wszystkie gry pokolei jak szczerbaty na suchary. To dopiero ciekawe wiadomości od ludzi których nie znam jeszcze. Pozdrawiam

Taka mentalnosc forum. Albo trolluja, albo zazdrosza ze mamy mozliwosc grania w multum gier, kiedy oni nie. Nie wiem... Mocniejszy sprzet? Bardziej pojemny hdd? Nie wazne. Na forum nikt mnie nie zna, Tj. i Cb. ale i tak wiedza wiecej niz my o sobie sami.

Dlaczego zawsze robia sie grupy na forum do tej samej gry? Bo nikt nie lubi gildii masowych. Lepiej utworzyc mniejsza grupe i trzymac sie razem, niz werbowac jak popadnie, a pozniej miec problemy z ludzmi. Zawsze masowki padaja jako pierwsze, a do malej zgranej ekipy zawsze mozna kogos dobrac. Jeszcze 5 dni i okaze sie kto wytrwal.

każden chce być liderem a lider jest tylko jeden

Mam nadzieje, ze sie masz klucz bo fajnie bylo by pograc razem jak w DFO ; )

4 dni do cbt. A hype opadl widze. Zbyt wczesnie oglosili beta testy. No coz zobaczymy za te pare dni. My Syjon na dzien dzisiejszy mamy 24 czlonkow i mysle aby rekrutacje zamknac przy 30. A tak z inbeczki. Licze ze wersja EU bedzie sie roznila od wersji Kor systemem sterowania i walki. Typy point n click z targetowaniem w izometryku ala hns srednio sie sprawdza.

Masówka :D ? W Novie? hah. Póki co to wy macie więcej ludzi i druga sprawa jest taka, że zobaczymy kto wytrwał nie do CBT a do OBT ;) I tak szybko z gier rezygnujesz więc powodzenia dla ludzi u Ciebie.

Jeśli myślisz, że na wersję EU zmienią sterowanie to jesteś bardziej śmieszny niż mi się wydawało :D Rozbawiłeś mnie, dzięki! Do tego sterowanie jest idealne, niech i tak zostanie. PS. wciskaj przycisk "A" jak grasz jeśli chcesz uderzać na lewą i prawą ;)

Masówka ? W Novie? hah. Póki co to wy macie więcej ludzi i druga sprawa jest taka, że zobaczymy kto wytrwał nie do CBT a do OBT I tak szybko z gier rezygnujesz więc powodzenia dla ludzi u Ciebie.Jeśli myślisz, że na wersję EU zmienią sterowanie to jesteś bardziej śmieszny niż mi się wydawało Rozbawiłeś mnie, dzięki! Do tego sterowanie jest idealne, niech i tak zostanie. PS. wciskaj przycisk "A" jak grasz jeśli chcesz uderzać na lewą i prawą ;)Prz

Przestańcie robić flamewar, to jest temat do dyskusji o grze a nie która gildia jest lepsza. Jak chcecie sobie wrzucać to idźcie na pw.

Sildu toć nikt tu nie wymienia plusów i minusów samej Gildii. Było nawiązanie do zmiany sterowania na wersji EU :) Które uważam, za okropny pomysł, ponieważ sterowanie jest bardzo przyjemne i wymusza na graczu skupienia a nie stanie w miejscu i odpalanie Skilli. Chciałem tylko odpowiedzieć dla kolegi który tak się spina.

Panie Ciasteczkowy widze lubisz rzucac kwasem na prawo i lewo. Na pw pare dni temu ci wszytsko wyjasnilem, a ty dalej swoje jak "Gruby z Yuconu". Zlinkuj mi do jasnej ciasnej ze napisalem "Nova to masowka". Sildu ma racje. To ty sie spinasz ciagle i szukasz w slowach kontekstu aby robic szum w temacie. Chcesz sie dowartosciowac? Dodaj swoje zdjecie na sadistic.pl. Pozdrawiam i nie chce widziec twoich postow na moj, czy gildii temat.

Ps. Szybko rezygnuje z gier? Nie znasz mnie, ani nikogo z mojego otoczenia, a wyrazasz sie na moj temat. Brawo za dojrzalosc. Ksiazki tez nie przeczytasz, a masz juz opinie. Chyba ze jestes multikontem i walisz w głupa.

Przerpaszam ma ktoś jeszcze jakiś klucz :c?

Przerpaszam ma ktoś jeszcze jakiś klucz :c?

Nie martw się - obstawiam że jutro i pojutrze będzie masa giveawayów ;)

Masówka ? W Novie? hah. Póki co to wy macie więcej ludzi i druga sprawa jest taka, że zobaczymy kto wytrwał nie do CBT a do OBT I tak szybko z gier rezygnujesz więc powodzenia dla ludzi u Ciebie.Jeśli myślisz, że na wersję EU zmienią sterowanie to jesteś bardziej śmieszny niż mi się wydawało Rozbawiłeś mnie, dzięki! Do tego sterowanie jest idealne, niech i tak zostanie. PS. wciskaj przycisk "A" jak grasz jeśli chcesz uderzać na lewą i prawą

1. No tak w Novie gra max 20-30 osób po czym wychodzą jeden po drugim i gildia upada, więc na masówkę nie ma co liczyć.

2. Ja kiedyś słyszałem, że na Śląsku zamiast zupy to na pierwsze węgiel wcinają...

3. zresztą WTF!? "Nova" małe stado i tyle, wiele kont zbanowanych i wiele jeszcze będzie...

Pozdrawiam

Nie martw się - obstawiam że jutro i pojutrze będzie masa giveawayów

http://inspirit.gr-ent.com/giveaway.gre

Tyle tych kluczy poszlo ze nie bedzie to wygladac na cbt hehe

Ej panowie bo mam problem i nie mogę w tego linka wejść :c a zależy mi na kluczu bo to dla kumpla(ja sobie zaklepałem wieki temu :D)

nie tylko Ty

od 11 godzin wiekszosci osob wyskakuje "404 not found":)

Aha czyli buuuuum na klucze i usmażone serwery :D

podobno to wina IP i lokalizacji

cóz, trzeba czekac - odblokuja, to walne newsa

Giveaway już działa, na chwilę obecną zostało jeszcze 1753 kluczy.

EDIT:

Na dowód wrzucam screeny : D

cbt_zpsjqhghypq.png

cbt2_zpslt7af5xo.png

Pozostaje tylko czekać

W mordę, znalazłem jeszcze jeden kluczyk w notatniku pewnie z jakiegoś wcześniejszego giveaway'a. Jak ktoś chce to PW : D