Ta gra jest niesamowita! Ktoś z gildii SYJON pisał kiedyś o "głupim systemie targetowania" - nie mam pojęcia o co mu chodziło, jakiego targetowania? To zwykły H'n'S. Aktualnie moim zdaniem jest to jedna z najlepszych gier wydanych w ostatnich latach (w angielskiej wersji), jak ma się z kim grać, to zabawa jest przednia. Już widzę, że będzie później dużo zabawy, upgrade'y skilli, traity postaci, ulepszanie itemów na kilka różnych sposobów, pvp 1v1, 2v2 i 12v12, RAIDY (
) i wiele więcej, tak bardzo czekam na OBT...
Inspirit Online/ELOA Online
Cześć ma ktoś może wolny 1 klucz pograłbym po pracy sobie .Jeżeli taki dostane bez problemu możemy pograć w glidi
przyłączam się do pana Up
Ta gra to crap.
Poza grafiką nie ma nic. To jest jak jedna z tych przeglądarkowych gier od r2games albo game321 z tym, że w wersji klientowej.
A tak to wszędzie same vipy, op cash shopy, itd widze.
No ale minie wam hajp, tak jak z całą resztą gier typu dfo itd. (do DFO nic nie mam bo jest dobre)
Zaopiekuje się kluczykiem lub kontem kogoś którego ta gra nie cieszy
Ta gra to crap.Poza grafiką nie ma nic. To jest jak jedna z tych przeglądarkowych gier od r2games albo game321 z tym, że w wersji klientowej.A tak to wszędzie same vipy, op cash shopy, itd widze. No ale minie wam hajp, tak jak z całą resztą gier typu dfo itd. (DFO nic nie mam bo jest dobre)
Potwierdzam. Podniecają się grą a chyba do item shopu nie zajrzeli, ta gra to wysysacz kasy jak inne crapy przeglądarkowe, przyznam szczerze że nie spodziewałem się takiego P2W
Oj, dzieci P2W nie widziały...
Gdzie tam jest P2W? Kostiumy? Zmiana wyglądu broni, żeby wyglądała jak T6? Boost do XP? Jedyne co może pod P2W podchodzić to pety, ale założe się że darmozjady też będą mogły na swojego peta zapracować.
Ja mam pytanie do kogoś, kto może grał wcześniej, albo ostro boci i juz zaszedł w pobliże end-game-u. Czy do końca gra promuje "pianinowe" granie(czyli ciągłe przełączanie się między specjalizacjami), czy też później wybieramy jedną i możemy się na niej skupić? Dodam, że gram magiem.
W IS nie ma tragedii, ale VIP dający, poza bonusem do expa, 10%hp, ataku, czy movement speed'u jest troszkę przesadą. Chyba, że te bonusy nie wliczają się do PvP, w co raczej wątpię.
Kostiumy daja tak znikome wartości statystyk, ze na 40tym lvlu ciezko bedzie je zauwarzyc.
Pety bedzie mozna farmic z bossow (tak slyszalem), a poza tym te z IS wygladaja tylko fajnie, bonusy maja naprawde srednie.
Najwieksza zmorą bedzie tutaj ta potka, rowniez mam nadzieje ze na PvP nie bedzie ona brana pod uwage.
Niestety dochodza rowniez support itemki, tj. itemki ktore zwiekszaja Ci szanse na pomyslne ulepszenie przedmiotu (nie pamietam czy dokladnie tak to dziala).
I niestety, na ten moment wiekszosc, jak nie wszystkie itemki z IS sa NON-TRADABLE, wiec licze na to ze sama walute bedzie mozna w jakis sposob zdobyc, in game, badz od graczy.
@up
Te itemy do craftu podnoszą szansę na powodzenie, więc masz rację, tak to działa.
Dobra, postawmy sprawy jasno: Potek do VIP nie jest w tej grze ŻADNYM P2W (nawet dając 10%HP i 5%ATK).
-Informacje wzięte z oficjalnego forum gry, od gracza, który długo grał na koreańskiej wersji, ja je wam tylko przetłumaczyłem-
Normalne uderzenia w grze, zadają 2-3k DMG w end-game'owym pvp, dodanie średnio 5k (te 10% z VIP'a) uratuje was może od 1-2 hitów.
Co do +5%ATK. Broń dla maga z największym DPSem w grze (To idzie na przykład, bo mag ma największy DPS w grze) ma 7246 bazowego ataku, po dodaniu tego "Niesprawiedliwego potka" z +5%ATK = 7608 i tyle, to praktycznie NIC nie zmienia. (Łącząc cały gear i ogólnie staty ludzie osiągają od 20k do 40k DPS, powiedzmy, że ktoś ma 20k ataku, dodajmy do tego 5%ATK = 21k. Tyle.)
Pamiętajcie też, że boost do EXP'a jest TYLKO I WYŁĄCZNIE na MOBY, nie na dungeony czy questy. Za MOBY i tak praktycznie nie ma expa, ta gra to nie grinder (Można grindować jak w każdej grze, ale nie jest to jakoś strasznie efektywne), więc te 40% praktycznie nic nie zmieni. Z resztą zobaczcie to i sami oceńcie:
https://www.youtube.com/watch?v=bwpRpW2Sp4Y
Mag bez VIP'a, którego rycerz zdejmuje praktycznie na combo (ok. 10 hitów). Mag ma 71k HP, z Vipem miałby 77k. Wiele to nie zmienia...
-Tutaj już komentarz ode mnie-
Co prawda jest to zawsze JAKAŚ przewaga w PVP, ale nie jest absolutnie taka, która sprawiałaby, że gra jest P2W. Nauczcie się w końcu drodzy użytkownicy, że nawet gry F2P nie są darmowe W UTRZYMANIU i wcale nie mają obowiązku sprawiać, ze darmozjady będą na równi z ludźmi płacącymi, bo z jakiej racji? Chcecie grać nie dając nic od siebie, a są ludzie, którzy pomagają twórcom utrzymać grę i ją rozwijać (Wcale nie w przesadzony sposób jak np. w ArcheAge), niby dlaczego takie osoby mają być równe? Bez sensu. Dodatkowo to jest CBT, twórcy mają zamiar słuchać głosów graczy i wszystko może jeszcze ulec zmianie, łącznie ze strukturą item shopu (Przynajmniej tak mówią, jak będzie - zobaczymy). Więc nie przeżywajcie już tego i tak gówno dającego VIP'a. xP
Skończy jak Royal Quest tam is był podobny i tu będzie tak samo, wszystko co daje choćby minimalna przewagą dla płacącego jest P2W, przez to umiera RQ, zawsze tak było i będzie, a z cała pewnością dodadzą coś jeszcze
Sam xp boost skiny itp mogły by być, ale takie coś zawsze będzie kuło w oczy, a ta gra to nie jest nie wiadomo co ot zwykły przeciętniak, nadal gram i aktualnie mam 16 poziom zobaczę co będzie dalej i z cała pewnością się tym podzielę
Mechanika badziewna, słabe to jak na hnsa ;/
Mam problem z wejściem do gry. Zainstalowałem klienta, otwiera mi sie normalnie launcher gry, ale po wciśnięciu przycisku "start" nic sie nie dzieje, launcher sie wylacza gra sie nie pojawia (chociaz jest uruchomiona w procesach). Mial ktos moze podobny (rozwiazany) problem?
Sprobuj w launcherze ( w gornym prawym rogu jest zebatka ) w ustawieniach zmienic na full screen, czasami jest problem z odpaleniem w oknie
Planned Changes (From Pay-to-Win to Fair
Gameplay)
General
Remove VIP package and Light Service from
the game completely.
Remove all stats and ability to upgrade of all
cosmetic items in the shop (wings, costumes,
weapons, etc.)
Remove all potions except Eva's Breath
(resurrect function) | This includes all of Eva's
EXP/drop/cooldown and so on potions.
Pets
Remove "unique" (yellow) tier eggs from all
gamble items.
Make all of the pets (including blue) in the
gamble boxes purchasable separately for
players who don't want to gamble and hate
RNG.
Remove all "unique" tier ones from any cash
shop (including the NS coin exchange NPC).
This will make unique and above only
obtainable through growing and fusing.
Misc.
Extract all items from gambles and make them
available without RNG (excluding Eva's potions
which won't be in the shop at all). This also
includes things such as class patterns boxes,
costume gambles and other misc gamble
boxes.
General Gamble (RNG)
We're going to leave in the pet, wing and costume
gambles with removed unique tiers for pets and
fully stripped stats for the wings (like they would
be separately).
This is mostly just for players who want to try
their luck obtaining items cheaper or just don't
know (or care) what pet/wings they want to obtain.
The separate items will cost based on their tiers,
for example with pets green (Basic) would cost a
bit above the gamble items, blue (Rare) will be
higher.
Pomogło odpalenie bezpośrednio klienta w folderze z zainstalowaną grą
Ta, żeby wszystko działało dobrze to trzeba mieć ustawiony ten fullscreen, a klienta odpalać z folderu (Client 2.0) najlepiej jako administrator : )
Jeśli ktoś ma chociaż jednego key'a na zbyciu , z miłą chęcią go przyjmę
Jak ktoś ma zbędnego keya to chętnie przyjmę ewentualnie moge zaoferowac coś na wymiane :-)
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka