proszę o kluczyk do giery :c
Inspirit Online/ELOA Online
Mam mega noobowskie pytanie, mam nadzieje, że ktoś odpowie... Jak w tej grze napisać shouta? Są dwa "okna" z chatami i za cholerę nie wiem jak puścić shouta w tym okienku wyżej... Z góry dzięki za pomoc.
Mam mega noobowskie pytanie, mam nadzieje, że ktoś odpowie... Jak w tej grze napisać shouta? Są dwa "okna" z chatami i za cholerę nie wiem jak puścić shouta w tym okienku wyżej... Z góry dzięki za pomoc.
Item shop > functional > services
Siema, pograłem chwilę trzema klasami (mniej więcej do 10 lvla). Moje pytanie będzie bezpośrednie. Czy w dalszej części zabawy gra stanie się ekscytująca? Przegrałem w ostatnim czasie wiele tytułów i niestety w każdym z nich po pierwszym dobrym wrażeniu i przegraniu kilkunastu godzin przychodzi moment, w którym opadają emocje związane z odkrywaniem czegoś nowego i wdziera się monotonia. Czy Inspirit Online jest w endgame ekscytujące?
Pozdrawiam
Gnieznianin
Siema, pograłem chwilę trzema klasami (mniej więcej do 10 lvla). Moje pytanie będzie bezpośrednie. Czy w dalszej części zabawy gra stanie się ekscytująca? Przegrałem w ostatnim czasie wiele tytułów i niestety w każdym z nich po pierwszym dobrym wrażeniu i przegraniu kilkunastu godzin przychodzi moment, w którym opadają emocje związane z odkrywaniem czegoś nowego i wdziera się monotonia. Czy Inspirit Online jest w endgame ekscytujące?PozdrawiamGnieznianin
Zabawa zaczyna się od 40 dopiero, na 25 jest małe wyzwanie ale dopiero od 40 lv masz naprawdę dobre i trudne dungi
Już od 20lvl'a gra na prawdę wchodzi w konkrety. Mojego kumpla, z którym gramy cały czas razem, akurat nie było, więc postanowiłem sam pójść na 2-osobowy dungeon na 20lvl. Trochę mi to zajęło (może dlatego, że jestem full-tank'iem), ale zabawę miałem przednią, w końcu zrozumiałem po co są dodge w tej grze i wyćwiczyłem umiejętności reagowania na potwory/bossy i techniki blokowania! Poważnie, z wyższym lvl'em zabawa staje się przednia i przede wszystkim - trudna. Dlatego pograjcie sami, chociaż do tego 20-25lvl'a, nie słuchajcie łosi, którzy albo nie zagrali, albo wbili 5-10lvl i komentują jaka to ta gra jest słaba - nie jest, jest na prawdę dobra. Cheers~
Gdyby ktoś miał nie potrzebny kluczyk do gry z wielką radością przyjmę go w swoje ręce.Pozdrawiam
Dung na 25lvl daje w kość jak idziesz tam pierwszy raz, grasz Psychiciem i stawiasz sobie za cel healowanie drużyny, totalny chaos na ekranie Fakt, że mieliśmy 3-osobowe party, ale ostatnie 15% bossowi zbijałem sam
A wiadomo, że to dopiero przedsmak. Pytanie mam, czy twórcy mają zamiar rozbudować świat gry o nowe kontynenty? Jakby nie patrzeć, to ten jeden kontynent jest malutki.
Na 100% mają zamiar. O ile już nie ma dwóch kontynentów w wersji KR, w końcu jak weźmiesz widok mapy świata, to masz wyraźnie napisaną nazwę kontynentu i ikonkę rozwijanej listy przy nim (Tylko póki co niedostępną).
Wie ktoś, kiedy startuje open beta? Średnio chcę grać, jak będzie wipe
Oddam konto, zainteresowanych prosze o wysłanie pw.
Witam, chciałbym się zorientować czy ktoś z forum zamierza zagrać w wyżej wymienioną grę. Może jakby więcej osób się znalazło, skleimy jakąś paczkę do gry?